Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 10, 2015

Dieta cu portocale si oua

Publicat pe 10 sept. 2015 at 1:03am

Daca doriti sa slabiti, atunci trebuie sa stiti ca dieta cu portocale si oua, ce dureaza doua saptamani, este indicata mai ales celor care sufera de probleme de absorbtie si dermatologice.

Dieta cu portocale si oua poate sa diminueze retentia de grasime si sa confere pielii un aspect mai sanatos. Expertii spun ca aceasta cura de slabit este foarte restrictiva, asa ca cel mai indicat ar fi sa ai ambitie si multa rabdare.

Daca tinem cont de faptul ca regimul mentionat vizeaza mai ales diminuarea drastica a cantitatii de zahar consumata, este foarte…

Cum iti poti ajuta organismul sa regenereze neuronii

Publicat pe 10 sept. 2015 at 1:01am

Oamenii de stiinta au fost convinsi initial ca odata ce creierul unei persoane a ajuns la maturitate nu mai poate produce noi neuroni.

Cu toate acestea, Health24.com scrie ca acum se stie cu certitudine ca regenerarea neuronilor este posibila in anumite zone ale creierului. Expertii au observat ca urmare a unor studii ca neuronii se nasc in permanenta predominand in doua regiuni ale creierului, in zona subventriculara, acolo unde celulele noi migreaza catre bulbul olfactiv si in zona subgranulara, care se inscrie in hipocamp.

Multe dintre celulele noi nu supravietuiesc si mor, dar exista altele care devin functionale…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,