Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 24, 2015

Toamna vine cu depresii. Iata ce sa mananci pentru a le evita

Publicat pe 24 sept. 2015 at 1:05am

Exista o serie de alimente, care odata consumate, va binedispun si va fac sa va simtiti mai relaxati si mai veseli. Printre aceste alimente se afla somonul, spanacul si condimentele picante. Lista, insa, este mult mai lunga si, cu siguranta, veti gasi ceva ce se potriveste cu gustul dvs. Haideti sa aflam care sunt beneficiile acestor alimente si cum va pot ele tine departe de starile negative din perioada sezonului rece.

Somonul inlocuieste foarte bine suplimentele cu vitamina B12.

Trebuie sa iti faci un obicei ca in fiecare saptamana sa mananci cate o portie de somon,…

De ce trebuie sa mesteci mancarea cat mai mult timp

Publicat pe 24 sept. 2015 at 1:03am

Felul in care ne alimentam este foarte important pentru sanatatea noastra. Mestecatul alimentelor are un impact puternic atat asupra sanatatii fiecaruia dintre noi, insa aduce si beneficii atunci cand ne propunem sa pierdem din kilogramele adunate. Cand vine vorba despre felul de a se alimenta, cei mai grabiti sunt tinerii cu varste intre 25 si 34 de ani.

Iata ce demonstreaza 3 studii efectuate asupra mestecatului alimentelor.

Fiecare aliment pe care il mancam pierde o cantitate semnificativa de calorii in cazul in care este mestecat mai mult timp.

De pilda, teste realizate…

Un nou medicament ce si-a dovedit eficienta in tratarea SIDA

Publicat pe 24 sept. 2015 at 1:01am

Lupta impotriva afectiunii SIDA continua, iar cercetatorii fac eforturi pentru a le oferi sansa bolnavilor de a supravietui acestei maladii. BBC scrie ca recent a fost testat in Marea Britanie un antiretroviral folosit pentru tratament preventiv in cazul celor cu risc de HIV/SIDA.

Medicamentul a reusit sa ii surprinda pe oamenii de stiinta deoarece a demonstrat ca este eficient. Expertii sustin ca acesta ar trebui sa faca parte din metodele standard de prevenire pentru barbatii cu risc de infectie, conform unei cercetari publicate in revista britanica ‘The Lancet’, citata de BBC.

Cei care au luat parte…