Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 24, 2015

Dieta cu putine glucide – Recomandari

Publicat pe 24 nov. 2015 at 1:03am

Daca doriti sa aveti o dieta zilnica din care sa faca parte cat mai putine glucide, trebuie sa apelati la cateva alimente care aduc multe beneficii sanatatii prin proprietatile lor deosebite.

Legume cu frunze verzi

Expertii citati de Health24.com recomanda sa consumati cat mai multe legume cu frunze verzi, care reprezinta o sursa bogata de minerale si vitamine, inclusiv vitaminele K, C, E, si multe dintre vitaminele din complexul B. Aceste lgume au multi fitonutrienti, inclusiv beta-caroten, luteina, si zeaxantina, care protejeaza celulele de deteriorare odata cu trecerea timpului.

Trebuie sa stiti ca frunzele de…

La ce va ajuta frunzele de maslin

Publicat pe 24 nov. 2015 at 1:01am

Nu numai fructele maslinului au niste capacitati nutritive uimitoare, ci si frunzele sale sunt foarte utile pentru sanatatea corpului uman. Despre frunzele de maslin se stie faptul ca au fost utilizate inca din Antichitate, in Orient si in Grecia, pentru efectele lor antioxidante si detoxifiante.

Printre beneficiile frunzelor de maslin se numara cateva destul de importante. Haideti sa le descoperim impreuna…

Inhiba infectiile virale

Frunzele de maslin pot sa inhibe infectiile virale, datorita continutului lor in oleuropeina. Ele pot majora activitatea sistemului imunitar si au efecte inhibitorii asupra virusurilor Herpex simplex 1 si 2, precum si Herpes…