Sfaturi pentru slabit0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabire, cure de slabire, dieta, diete, impachetarea, saloane de frumusete, sfaturi de slabit, sfaturi pentru slabit, sfaturi pentru slabite

Atunci cand vorbim despre sfaturi pentru slabit, trebuie avut in vedere, de la bun inceput, ca a scadea in greutate nu se realizeaza peste noapte, ci trebuie avuta rabdare si perseverenta si trebuie urmati anumiti pasi. Iata, in continuare, care sunt acesti pasi:

Sfaturi pentru slabit

Sfaturi pentru slabit

Sfaturi pentru slabit

Sfaturi pentru slabit – 1. In primul rand, trebuie sa aveti grija la ceea ce consumati, hrana de zi cu zi, mai bine spus DIETE. In nici un caz nu mancati mancare de la fast-food, mancare care ingrasa sau produse fainoase (paine, de exemplu). Nu se recomanda, de asemenea, consumul de produse zaharoase sau de sucuri acidulate. Mancati legume si elemente care contin fibre si proteine cu putine grasimi. Practic, trebuie urmarita arderea a mai multor calorii decat consumati.

Seara e indicat sa nu mancati decat ceva foarte usor (iaurt, lapte sau un fruct). Se recomanda sa beti, zilnic, cel putin 2 litri de apa plata. Un cercetator american a facut un experiment cu 2 grupuri de oameni, cel care a baut apa s-a constatat ca a redus mai mult din greutate, celalalt grup a redus mai putin. Nu va asteptati sa slabiti consumand apa, insa apa ajuta organismul sa reduca din greutate.

Sfatul nostru este sa nu folositi cure de slabire foarte rapide deoarece acestea va pot distruge organismul, nepregatindu-l din timp. Folositi o cura de sanatate bazata pe multe fructe, legume, cereale integrale si carne slaba. Ganditi-va la curele de genul „la ora x mananci un iaurt”. Ce s-ar intampla daca trebuie sa ajungeti repede la serviciu sau in alta parte si nu ati reusit sa mancati? Trebuie sa cunoasteti alimentele ce urmeaza a fi consumate si nu ce trebuie consumat luni, marti etc. Alegeti, ca mancaruri de baza, lactatele, carnea si cereale organice.

Sfaturi pentru slabit – 2. Un alt ajutor important pentru slabit, pe langa dieta, este EFORTUL FIZIC (exercitii, fitness zilnic, mers pe jos minimum 30 de minute pe zi), exercitii care duc la transpiratie. Prin transpiratie pierdeti grasimile acumulate in organism, stratul de grasime reducandu-se. Insa, trebuie perseverat zilnic pentru ca rezultatele sa fie vizibile. Puteti merge la un profesor de sport, la fitness supravegheat de catre un specialist, la aerobic sau puteti invata exercitiile care ard caloriile din carti tematice, CD-uri sau cu ajutorul internetului. Trebuie facute exercitii regulate, in fiecare zi.

Sfaturi pentru slabit – 3. Un alt sfat de care trebuie sa tineti cont este IMPACHETAREA. Aceasta metoda se face in saloane de infrumusetare, cu personal autorizat si reprezinta o metoda moderna, de succes. Impachetarea ajuta la arderea straturilor de grasime. Trebuie urmate cateva sedinte in functie de nevoia organismului. Trebuie sa stiti ca nu este suficienta o singura sedinta.

Exista persoane care, in urma exercitiilor fizice, nu reusesc sa slabeasca, la fel cum sunt persoane care pot manca orice si nu se ingrasa.

Specialistii au mai descoperit cateva cauze care duc la cresterea in greutate si anume:

lipsa somnului – mai putin de 8 ore de somn duc la dereglari hormonale si implicit la ingrasare.

anumite medicamente printre care anticonceptionalele, mai ales luate fara un consult ginecologic, care nu se potrivesc organismului nostru.

alimente aflate pe piata mondiala ce contin chimicale: resturi de pesticide, anumiti aditivi, toxinele din apa. De aceea, este bine sa includeti in dieta zilnica cat mai multa mancare organica. Condimentele preparate chimic, fructele, legumele crescute artificial si nu pe cale naturala si tot ce nu este organic ingrasa.

un alt factor ce duce la cresterea in greutate este stresul aflat intr-o faza avansata. Sportul este o modalitate eficienta de a combate stresul. Acesta mai poate fi inlaturat prin relaxare (de exemplu, puteti sta in pat cateva minute cu ochii inchisi). Tot pentru combaterea stresului puteti apela la plantele naturale sau la suplimentele alimentare.

Apelati la miscare si la o alimentatie sanatoasa cu sau fara impachetari, pentru a va ajuta sa scapati de centimetrii in plus. Chiar daca tineti o cura de o saptamana, doua sau trei, este foarte important sa nu reveniti la vechile obiceiuri. Urmati aceste recomandari si veti avea un corp frumos si sanatos, demn de invidiat.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Sfaturi pentru slabit

Lasă un răspuns