Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 20, 2015

Top plante pentru energie in timpul iernii

Publicat pe 20 nov. 2015 at 1:05am

In timpul iernii, corpul uman are nevoie de energie pentru a putea sa faca fata frigului patrunzator si vremii nefavorabile. Racim mult mai usor, suferim de gripa si avem tot felul de probleme medicale, pe care in timpul sezonului cald nu le avem.

Exista cateva plante, care te ajuta sa faci fata iarna si iti mentin la cote inalte energia. Iata care sunt acestea…

Pinul

Pinul se utilizeaza sub forma de ulei, atat in aromoterapie, cat si in masaj. Daca sunteti stresati, trebuie sa stiti ca o frectie cu ulei de pin are puternice efecte antistres si…

Diete: De ce ar trebui sa evite carnea barbatii?

Publicat pe 20 nov. 2015 at 1:03am

Este foarte important ce fel de alimente mancam zilnic. Unele ne ofera multa energie, altele insa ne pot crea multe probleme in viitor! Majoritatea barbatilor sunt pur si simplu indragostiti de carne si de produsele din carne, astfel incat consumul acestora devine ceva obisnuit, aproape zilnic.

Totusi, un studiu realizat in SUA arata faptul ca motivele pentru care majoritatea barbatilor nu au o dieta sanatoasa sunt destul de superficiale. Potrivit BBC, expertii in nutritie sunt de parere ca barbatii mananca carne deoarece considera acest aliment este de tip masculin si au obiceiul de a asocia carnea rosie cu forta si cu muschii.

Cum apare si se manifesta epilepsia?

Publicat pe 20 nov. 2015 at 1:01am

Epilepsia reprezinta o dereglare a sistemului nervos, care poate sa cauzeze descarcari bruste si intense de activitate electrica in creier. Potrivit specialistilor citati de BBC, aceasta activitate electrica anormala se poate manifesta prin convulsii care afecteaza controlul muscular, al miscarii, al vorbirii sau chiar al cunostintei. Medicii sustin ca cei care au parte de aceasta afectiune au convulsii repetate, care fara un tratament realizat in mod corect, devin mai severe.

Deseori, acest tratament implica administrarea zilnica a unor medicamente specifice. In cazul in care medicatia simpla nu controleaza accesele unei persoane, este necesar sa se incerce chirurgia, o…