De ce este bine sa apelezi la medicina complementara?0 Comments

Publicat in:
Etichete: avantaje, beneficii, cancer, cercetare, date, femei, medicina complementara, pacienti, studiu, tien hsien liquid

Afectiunile cancerigene fac numeroase victime in intreaga lume si reprezinta in acest moment una dintre cauzele principale de deces. Expertii au estimat ca acestea vor depasi bolile cardiovasculare ca si rata a mortalitatii. Potrivit Societatii Europene de Oncologie, peste 1,3 milioane de decese din Europa au drept cauza cancerul de san.

Cu toate acestea, datele arata ca circa 9 din 10 femei cu cancer de san utilizeaza terapii complementare. Pe intreg continentul se poate observa o ascensiune a terapiilor complementare, folosite mai ales in cazul celor care au afectiuni grave.

Avantaje medicina complementara

Avantaje medicina complementara

Trebuie sa stiti ca medicina complementara creste calitatea vietii persoanelor diagnosticate cu cancer de san metastazat, potrivit datelor unei cercetari realizate asupra produsului natural compementar antitumoral Tien Hsien Liquid.

Ce a constatat coordonatorul studiului?

Acest studiu a fost efectuat de dr. King Jen Chang, coordonator stiintific la Spitalul Universitar din Taipei, Taiwan. Cercetarea s-a derulat intre 2009 si 2012 si a inclus 63 de femei cu varste cuprinse intre 20 si 80 de ani.

Toate aceste femei au avut confirmarea histologica a cancerului de san cu metastaze si o evolutie nesatisfacatoare dupa tratamentul primar. Pentru femeile care au avut parte de un tratament cu un produs complementar antitumoral s-a constatat o imbunatatire generala a sanatatii cu 41,7% fata de starea lor initiala.

Grupul de paciente carora li s-a administrat placebo a raportat o diminuare a starii generale de sanatate cu 33,3% fata de momentul inscrierii in studiul clinic.

Acest produs, denumit Tien Hsien Liquid, a fost realizat pe baza medicinei traditionale din China si se foloseste in terapiile complementare antitumorale, cu rezultate exceptionale.

Din ce este alcatuit Tien Hsien Liquid?

Este alcatuit din plante rare, recoltate din zona muntilor Chang Bai din China, dar si din doua dintre ciupercile care se folosesc in medicina chinezeasca. Aceste ciuperci au calitati antitumorale dovedite stiintific. Tien Hsien Liquid trebuie administrat in felul urmator: o fiola, de trei ori pe zi, timp de 24 de saptamani.

Conform rezultatelor studiului, circa 7 din 10 dintre pacienti au vizitat medicul curant simultan cu furnizorul de produse naturiste. Cercetarea mai arata ca aproape 83% dintre pacientii cu cancer apeleaza la CAM, iar printre cele mai folosite sunt vitaminele, plantele sau ciupercile.

In plus, aproximativ 44% dintre pacientii care utilizeaza terapiile complementare sunt de parere ca medicii curanti stiu foarte putin despre medicina naturista.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

De ce este bine sa apelezi la medicina complementara?

Lasă un răspuns