Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie, 2015

Cum crede doctor Oz ca vei putea ajunge la greutatea ideala pentru tine?

Publicat pe 22 dec. 2015 at 1:03am

Celebrul doctor Mehmet Oz dezvaluie cateva dintre cele mai utile trucuri pentru a ajunge la greutatea dorita si a te mentine asa multa vreme. Expertul spune ca ar fi bine ca timp de 2 saptamani sa iti limitezi optiunile alimentare la carne slaba, fructe si legume.

Specialistul citat de BBC sustine ca acesta reprezinta un efort pe care daca ilvei face te va rasplati, asa incat vei reusi sa iti reporgramezi apetitul si sa iti antrenezi corpul sa ia decizii alimentare potrivite.

Este indicat sa ai parte de trei mese principale si 2 gustari zilnice, in asa fel incat sa…

Frigiditatea: Cum apare si cum se trateaza?

Publicat pe 22 dec. 2015 at 1:01am

Frigiditatea reprezinta o disfunctie sexuala care se manifesta prin indiferenta fata de activitatea sexuala si lipsa capacitatii de a avea orgasm. Potrivit portalului Health24.com, unii specialisti sustin ca frigiditatea este de fapt absenta totala a placerii si a excitatiei in timpul contactelor sexuale.

Cauzele frigiditatii

Printre cauzele frecvente ale lipsei apetitului sexual se numara lipsa unui preludiu, experientele din trecut sau lipsa afectiunii.

Conform specialistilor, lipsa de afectiune fata de un partener impus sau ales din interes reprezinta una din cauzele cele mai frecvente ale frigiditatii, dar si ale infidelitatii. De asemenea, daca un act debuteaza cu lipsa unui preludiu corespunzator, pentru…

Cum iti poti mentine pielea de pe brate cat mai ferma?

Publicat pe 21 dec. 2015 at 1:03am

La o anumita varsta, problema pielii lasate de pe brate apare, mai ales in anotimpul cald, atunci cand reprezentantele sexului frumos renunta la hainele care in general, ascund aceasta parte a corpului. Care2.com scrie ca pielea lasata de pe brate nu apare insa numai la femeile care au depasit o a nume varsta, ci si la cele mai tinere, care poate au urmat vreo dieta si au slabit foarte rapid.

Expertii sunt de parere ca alimentele pe care le mananci zilnic pot sa influenteze modul in care arati, in toate privintele, iar daca vrei sa scapi de grasimea de pe brate, este necesar sa consumi mai mult somon, deoarece acesta…

De ce ar trebui sa eviti sa mergi la culcare cu parul ud?

Publicat pe 21 dec. 2015 at 1:01am

Pentru majoritatea femeilor parul reprezinta un avantaj al frumusetii lor, de aceea este foarte importanta ingrijirea acestuia. Care2.com scrie ca se intampla deseori ca multe reprezentante ale sexului frumos sa sa culce cu parul ud, imediat dupa ce l-au spalat.

Expertii in domeniu sustin ca acest obicei ar trebui sa fie evitat, deoarece poate influenta in mod negativ starea sanatatii podoabei capilare.

Daca veti merge la culcare cu parul ud, avand parul infasurat intr-un prosop, acest obicei inofesiv poate produce prejudicii podoabei tale capilare.

Specialistii sunt de parere ca in cadrul somnului de tip REM, temperatura corpului creste si…

Cat de sanatos si util este gogosarul in dieta ta?

Publicat pe 20 dec. 2015 at 1:03am

Printre legumele toamnei se afla si gogosarul, care este de fapt un soi de ardei gras, foarte des folosit in bucataria din tara noastra. Expertii in nutritie sunt de parere ca este recomandat sa consumam cat mai multi astfel de gogosari, deoarece aceasta leguma prezinta avantajul de a fi foarte carnoasa si zemoasa, avand si multa pulpa.

Gogosarul are mai multi nutrienti decat ardeiul si pune la dispozitie corpului uman cantitati mari de vitamina C, vitamina A, vitamina B6, betacaroten, vitamina K, fosfor, calciu, tiamina, acid folic, magneziu, cupru. In plus, aceasta leguma reprezinta o sursa foarte buna de fibre, potrivit site-ului Health24.com.