Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 19, 2015

Cum pierzi in greutate preparandu-ti singur suc de broccoli

Publicat pe 19 aug. 2015 at 1:03am

O metoda de slabit care iti asigura un bun aport de vitamine este cea care foloseste sucul de broccoli si menta si care te ajuta sa pierzi grasimea de pe abdomen. In acest sens, legumele crucifere te pot ajuta foarte bine, chiar daca broccoli nu place tuturor.

Insa, daca vei adauga un pic de suc obtinut din frunze de menta si putin ananas, vei obtine o licoare delicioasa, care va avea un cuvant de spus in intretinerea siluetei tale.

Din punct de vedere al ingredientelor, aveti nevoie de o cana de bucati…

Care sunt calitatile uimitoare ale sucului de rosii?

Publicat pe 19 aug. 2015 at 1:01am

Rosiile sau patlagelele sunt legume foarte importante pentru organism deoarece ii ofera acestuia o multime de nutrienti atat de necesari sanatatii. S-a observat de-a lungul timpului ca rosiile pot diminua riscul afectiunilor de inima, insa este posibil ca acestea sa poata impiedica alte boli in cazul in care sunt consumate zilnic.

Conform unui studiu realizat de savantii de la Universitatea din Boston, SUA, rosiile pot diminua cu circa 30% incidenta bolilor cardiovasculare. Cercetarea a fost publicata in British Journal of Nutrition si arata faptul ca efectul se datoreaza licopenului prezent in rosii.

Ce contine sucul de…