Cum topesti cel mai repede grasimea din corpul tau?0 Comments

Publicat in:
Etichete: ardere, diete, experti, fitness, grasime, grasimi, kilograme, miscare, rapid, slabit, sport, topire

Multe femei sunt interesate de pierderea in greutate si de arderea grasimilor. Expertii in nutritie spun ca arderea grasimilor si slabirea nu reprezinta totusi acelasi lucru. De pilda, poti sa pierzi in greutate prin pierderea de apa sau tesut muscular, asa ca desi un cantar iti va indica mai putine kilograme, totusi tesutul adipos este tot acolo.

Specialistii mai sunt de parere ca pentru a putea topi tesutul adipos trebuie sa stii cum sa ajungi la el. Intr-un regim de slabire, ardem mai intai glicogenul din ficat, apoi cel din tesutul muscular si abia la urma grasimea. Care2.com scrie ca numai o cura de slabit nu este suficienta pentru a putea arde grasimile, iar sportul si exercitiile fizice efectuate in mod regulat reprezinta cel mai important aspect al problemei.

Arderea rapida a grasimilor

Arderea rapida a grasimilor

Specialistii recomanda in acest sens antrenamentul aerobic, iar pentru ca acesta sa fie eficient si sa incepi sa arzi grasime, trebuie efectuat la un anumit ritm cardiac, asa-numitul „heart rate„.

Trebuie sa stii ca formula pentru zona ta de ardere a grasimilor este cifra 220 – varsta ta. Expertii spun ca atat de repede ar trebui sa iti bata inima, asa de ridicat ar trebui sa fie pulsul tau cand faci exercitii, ca sa slabesti din grasime.

Antrenamentul cu greutati, o solutie pentru slabit

Pe de alta parte, antrenamentul aerobic nu ar trebui sa aiba durata mai mare de o ora si trebuie sa includa si un moment de lucru cu greutati. Puteti face bicicleta eliptica, interval training, circuit training.

Si daca mergeti la sala de fitness si efectuati un antrenament cu greutati, trebuie sa stiti ca aceasta reprezinta cea mai buna miscare pentru viitor pentru astfel va construiti baza care va va ajuta sa ardeti grasimea pe viitor, fara eforturi mari.

In acest sens, este vorba de cresterea masei musculare care se poate realiza cu suportul acestui antrenament, dar si de o cura de slabit cu o dieta proteica. Asta iti asigura in timp cresterea metabolismului bazal si arderea grasimilor. Potrivit expertilor citati de Care2.com, imediat dupa un astfel de antrenament, corpul continua sa arda grasime, un timp, chiar si daca nu faci nimic.

De ce trebuie sa tii cont de ceea ce mananci zilnic?

Pe de alta parte, trebuie sa tii cont si de ceea ce vei manca. 5 mese pe zi nu te vor face mai slab, arata datele unui studiu realizat de britanicii de la Universitatea din Warwik.

Savantii au aflat ca, desi se tot spune ca mesele dese in cantitate mica te slabesc, cel mai eficient mod de a pierde din kilogramele in plus ramane numaratul caloriilor. Expertii spun ca frecventa meselor nu afecteaza caloriile pe care le ardem in cursul unei zile, ci conteaza cel mai mult sa stii exact ce aport caloric iti aduc aceste mese.

In timpul cercetarii, au fost analizate 24 de femei de greutate variata. Expertii au luat in considerare numarul de calorii arse de cele care mancau doua mese pe zi si s-a comparat cu numarul de calorii consumate de femeile care mancau si cinci mese pe zi. Oamenii de stiinta nu au aflat diferente notabile intre cele doua categorii in ceea ce priveste metabolismul. Ambele grupuri, si cele care mancau doua mese pe zi, si cele cu cinci mese, ardeau acelasi numar de calorii pe zi.

Cercetarea a mai descoperit si ca mese multiple pe zi pot creste riscul de sanatate in cazul obezilor. Femeile supraponderale sau obeze, care mancau cinci mese pe zi si-au crescut riscul de inflamatie asociat bolilor de inima sau diabet.

Pentru un deceniu aproape, savanti au facut studii care au demontat teoria meselor multiple in cursul unui zile, care sustine ca astfel se creste metabolismul si poti scapa mai usor de kilogramele in plus.

Expertii au descoperit ca rata metabolica nu este afectata de frecventa meselor si totusi, frecventa gustarilor este considerata inca cel mai bun mod de a scapa de greutatea in plus.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum topesti cel mai repede grasimea din corpul tau?

Lasă un răspuns