Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 28, 2015

Cum topesti cel mai repede grasimea din corpul tau?

Publicat pe 28 aug. 2015 at 1:03am

Multe femei sunt interesate de pierderea in greutate si de arderea grasimilor. Expertii in nutritie spun ca arderea grasimilor si slabirea nu reprezinta totusi acelasi lucru. De pilda, poti sa pierzi in greutate prin pierderea de apa sau tesut muscular, asa ca desi un cantar iti va indica mai putine kilograme, totusi tesutul adipos este tot acolo.

Specialistii mai sunt de parere ca pentru a putea topi tesutul adipos trebuie sa stii cum sa ajungi la el. Intr-un regim de slabire, ardem mai intai glicogenul din ficat, apoi cel din tesutul muscular si abia la urma grasimea. Care2.com scrie ca numai o cura de slabit nu este suficienta pentru a…

7 variante sanatoase ale zaharului

Publicat pe 28 aug. 2015 at 1:01am

Persoanele care aleg un stil de viata sanatos nu trebuie sa renunte neaparat la dulciuri. Aceste persoane pot sa inlocuiasca zaharul rafinat cu echivalente naturale, iar aceste produse sunt extrase din fructe, din cereale sau din orez brun.

Potrivit specialistilor citati de portalul Care2.com, iata care sunt cele mai cunoscute si sanatoase variante naturale la zahar.

Variante sanatoase ale zaharului: Mierea

Mierea este un rezultat al albine, fiind apreciat drept cel mai popular indulcitor natural, folosit de mii de ani in dieta oamenilor. Mierea contine minerale importante cum ar fi fier, zinc, potasiu, calciu, vitamina B6,…