Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 14, 2015

Ce fel de afectiuni poate aduce in Europa incalzirea globala?

Publicat pe 14 mart. 2015 at 1:05am

Incalzirea globala provoaca schimbari climatice ireversibile pentru Terra. Specialistii sustin ca nu se reduce totul la topirea banchizelor si a ghetarilor sau la aparitia unor fenomene meteo extreme, ci putem vorbi si despre reintoarcerea anumitor boli in diverse zone ale Globului.

Incalzirea globala – Bolile disparute revin

Diferentele mari de temperatura inregistrate in tara noastra fac probleme multor oameni, insa se pare ca acest fenomen va continua si se va acutiza. Specialistii spun ca incalzirea globala este cauza principala pentru care mai multe afectiuni disparute de zeci de ani au revenit in anumite…

Slabire sanatoasa – Sfaturi si recomandari eficiente

Publicat pe 14 mart. 2015 at 1:03am

Incepeti sa urmati o dieta numai dupa ce, in prealabil, ati consultat un medic sau ati studiat o carte de specialitate, care sa va ajute sa urmati dieta potrivita. Niciodata nu veti putea ajunge la un rezultat optim daca nu veti urma o dieta cat mai aproape de nevoile organismului dumneavoastra.

Alegeti o dieta care sa va ajute sa slabiti treptat. Femeile trebuie sa consume cel putin 1000 de calorii pe zi. Altfel, organismul se va resimti, va fi slabit, iar pielea se va descuama.

Beti intre sase si opt pahare de apa pe zi. Acest…

Vreau sa scap de atacurile de panica! Ce pot face?

Publicat pe 14 mart. 2015 at 1:01am

Asa cum am spus in acest articol, frica este un mecanism de supravietuire ce apare ca raspuns al unui om la o amenintare concreta. Frica este strans legata de anxietate insa atata timp cat este realist proportionala cu obiectul amenintarii, frica este acceptabila si folositoare.

Frica este insa legata, in foarte multe cazuri, de o perceptie negativa falsa si exagerata, in privinta unui potential deznodamant catastrofic, pe baza experientelor mele anterioare, sau pe baza conditionarilor pe care le am din partea altora. Ea este insotita de anxietate sporita si neliniste disproportionata legata de situatia respectiva. Asa se nasc diferite fobii. Aici, o abordare echilibrata…