Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 1, 2015

Semne ca ai probleme cu tiroida

Publicat pe 01 mart. 2015 at 1:05am

Acea glanda micuta in forma de fluture ce se gaseste in gatul tau, cunoscuta ca tiroida, ar putea avea un semnificativ impact asupra multor functii ale corpului. Se presupune ca in lumea asa zis moderna una din trei femei de peste 35 de ani ar putea suferi de probleme tiroidiene.

Tiroida produce un hormon ce ajuta la regularizarea ritmului tau cardiac, a temperaturii corpului, a metabolismului si a altor functii. Fie ca este hipoactiva sau hiperactiva, s-ar putea sa incepi sa observi efectele negative.

Sunt multe lucruri care pot provoca dereglarea tiroidei, inclusiv sarcina, genetica, stresul, toxinele si deficientele…

Carnea cea mai recomandata in dietele de slabit si cateva sfaturi utile

Publicat pe 01 mart. 2015 at 1:03am

Majoritatea pestilor numara aproape 20 de calorii la o portie. La o dieta de slabire ar trebui sa ai proteine la cel putin 2 mese, intre 200 si 400 de calorii din aproximativ 1200 de calorii in total (in functie de dieta) ar trebui sa provina din peste, fructe de mare, sau altele de acest gen.

Peste la cuptor, la abur sau la gratar

Serveste peste la cuptor, fiert la abur sau prajit la gratar. Acesta trebuie insotit de legume si iata si cateva…

Planta care te intinereste

Publicat pe 01 mart. 2015 at 1:01am

Una dintre plantele care cresc in tara noastra si au efecte miraculoase pentru intretinerea corpului si obtinerea longevitatii este fumarita. Aceasta planta este apreciata din vechime drept un panaceu al tineretii.

Expertii in domeniul fitoterapiei spun ca aceasta planta are calitati uimitoare de a incetini procesele de imbatranire prematura.

Afectiuni tratate cu fumarita

Iarba de fumarita reprezinta un bun remediu medicinal pentru tratarea unor:

afectiuni hepatobiliare, respiratorii – astmul bronsic alergic, pentru boli ale sistemului circulator, cum ar fi tensiunea oscilanta, hipertensiunea, dar si ateroscleroza.

Fumarita se utilizeaza si pentru tratarea unor boli cutanate si subcutanate:

acnee, eczeme, furunculoze, urticarii sau psoriazis.

Mai multe studii…