Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 12, 2015

In sangele tau exista markeri genetici care indica riscul de a suferi de cancer

Publicat pe 12 mart. 2015 at 1:05am

Ultimele studii arata faptul ca anumite persoane sunt mai predispuse la a suferi de afectiuni cancerigene fata de alti semeni de ai lor. Acesti oameni prezinta in sange anumiti markeri somatici care au rolul de a indica un risc mai mare de a face cancer.

Potrivit datelor unor cercetari efectuate de curand in SUA, unele persoane poseda in sangele lor anumiti markeri care semnaleaza riscul de aparitie a unui cancer de sange precum leucemia sau limfomul.

Conform Care2.com, rezultatele acestor cercetari au fost publicate in „New England Journal of Medicine” si…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Dieta cu pastarnac, recomandari pentru a slabi rapid

Publicat pe 12 mart. 2015 at 1:03am

Pastarnacul este una dintre legumele cu calitati dietetice uimitoare. Potrivit opiniei expertilor in nutritie, acesta este apreciat drept un adevarat afrodiziac, care poate aduce corpului vitaminele A, C, K si vitamine din complexul B – B1, B2, acid folic. Pastarnacul creste in Europa si in Caucaz, pe terenuri umede si semiumede. Radacina de pastarnac este bogata in saruri minerale precum potasiu, fosfor si calciu, hidrati de carbon, proteine, fibre alimentare.

Prin urmare, daca ti-ai propus sa mai scazi in greutate, o cura de slabit cu pastarnac poate fi alegerea perfecta.

Dieta cu pastarnac…

6 modalitati de combatere a anxietatii

Publicat pe 12 mart. 2015 at 1:01am

Anxietatea (neurotism) este o stare afectiva caracterizata printr-un sentiment de insecuritate, de tulburare, difuz. Tulburarile de anxietate sunt foarte frecvente si afecteaza 14% din populatie. Acuzele pacientilor sunt de natura fizica, ei nefiind constienti ca la baza problemelor aparute sta anxietatea.

Anxietatea – Tulburarile de anxietate

Tulburarile de anxietate cuprind o serie de probleme. In aceasta categorie se includ urmatoarele forme: anxietate generalizata, fobia sociala, fobii specifice (ex. fobia de insecte, frica de spatii deschise sau inchise), atacul de panica, tulburarea obsesiv-compulsiva si stresul post-traumatic.

Anxietatea reprezinta o problema…