Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 23, 2014

Sfaturi pentru dieta cu ceai verde

Publicat pe 23 oct. 2014 at 12:03am

Dieta cu ceai verde este una dintre cele mai eficiente diete. Daca o urmezi, poti pierde in jur de 3 kg in cateva zile, deoarece aceasta cura de slabit permite detoxifierea corpului uman. Dieta aceasta este interzisa copiilor, femeilor insarcinate si persoanelor care fac tratament medical.

Expertii spun ca in cazul in care veti consuma ceai verde, trebuie sa stiti ca acesta accelereaza metabolismul, previne depunerea grasimii la nivelul abdomenului, regleaza echilibrul organic si previne constipatia. Nutritionistii spun ca aceasta dieta se poate transforma intr-o cura de slabire cu ceai alb sau cu ceai de alge, care au efecte benefice…

De ce este mai puternic stresul, atunci cand primim un e-mail?

Publicat pe 23 oct. 2014 at 12:03am

In activitatea noastra zilnica de la locul de munca exista o multime de factori care ne streseaza si creeaza mediul propice pentru ca organismul nostru sa cedeze la un moment dat si sa aiba nevoie de un medic. De pilda, posta electronica sau email-ul ar trebui sa ne transforme viata intr-un mod placut, dar s-a dovedit ca ii streseaza pe angajati mai ceva ca in epoca scrisorilor.

Zilnic analizam sute de mesaje

Multi dintre noi ne vedem nevoiti sa analizam in fiecare zi sute de mesaje e-mail, spun cercetatorii.

Citirea si trimiterea email-urilor indica…

Permalink  |  Tagged with: , , , , , ,

Studiu: Cat de fericiti sunt egoistii?

Publicat pe 23 oct. 2014 at 12:01am

Studiile recente ale oamenilor de stiinta arata faptul ca tot mai multi oameni par a fi mai fericiti atunci cand sunt egoisti. Poate ca vi s-a intamplat sa observat in preajma voastra persoane rele care au parte de bucurii si sunt constant cu zambetul pe buze si sa va intrebati cum reusesc?

Ce inseamna egoist?

Conform DEX-ului, egoist este o persoana care denota egoism, adica o atitudine de exagerata preocupare pentru intereseze personale si de nesocotire a intereselor altora.

Savantii din cadrul Universitatii Pennsylvania, SUA, au realizat un studiu in urma caruia au constatat ca oamenii egoisti sunt fericiti, atat…