Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 5, 2014

Cum poate fi diminuata intensitatea durerii?

Publicat pe 05 oct. 2014 at 12:10am

Ultimele studii in domeniu arata fatul ca sentimentele de dragoste au puterea de a diminua durerea. Expertii au observat ca de fapt, iubirea chiar poate „amorti durerea„.

De pilda, o cercetare care a fost realizata in anul 2010 in SUA, la Universitatea Yale a examinat relatia dintre vindecarea de durere, sentimentele de dragoste si activarea „centrului recompensei” din creierul uman.

In cadrul tetelor, oamenii de stiinta au studiat 15 studenti care au spus ca iubesc intens. Savantii i-au pus pe tineri sa tina in palma un senzor de caldura in timp ce priveau fotografii cu persoanele…

Dieta cu branza sau 3 kg pe saptamana

Publicat pe 05 oct. 2014 at 12:02am

Branza este un aliment folosit in majoritatea curelor de slabire, la anumite mese, dar se pot face si regimuri bazate pe acest aliment. Insa trebuie sa tineti cont ca se folosesc numai tipuri de branza light (usoara, cu un continut scazut de calorii) si se pot bea ceai si cafea fara zahar, precum si multa apa.

Dieta cu branza va permite sa mancati si paine, insa aceasta trebuie sa fie neagra.

Meniu dieta cu branza

Micul dejun:

O felie de paine integrala cu putin unt, cu o felie de branza cu mucegai si un ciorchine…

Bai cu amareala pentru combaterea reumatismului

Publicat pe 05 oct. 2014 at 12:00am

Amareala este o planta care mai este cunoscuta in popor sub denumirea de iarba laptoasa sau uleioasa, serparita sau serpanta, soparlita sau tamaioasa.

Afectiuni tratate cu amareala

Printre afectiunile care pot fi tratate cu amareala se numara:

astm, bronsite, afectiuni respiratorii, gripa si tuse.

Potrivit expertilor, ceaiul de amareala se poate prepara prin utilizarea a circa doua lingurite de planta maruntita care se vor pune la 250 ml apa care fierbe. Va trebui sa lasati acoperit acest amestec pentru o durata de 10 minute, iar apoi va trebui sa il strecurati. Amestecul…