Dieta cu miere si usturoi – 4 kg in 10 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, cure de slabire, dieta, diete, diete de slabit, meniu, miere, preparare, usturoi

Desi mierea si usturoiul par imposibil de combinat, datorita gustului total diferit, dieta cu miere si usturoi este una dintre dietele care poate face minuni in slabire si care te slabeste cat se poate de sanatos.

Dieta cu miere si usturoi

Dieta cu miere si usturoi

Mierea si usturoiul

Mierea si usturoiul au efecte extraordinare asupra organismului, eliminand toxinele din corp si aducand un aport semnificativ de nutrienti.

Cat slabesc

Desi dieta tine 10 zile, aceasta poate fi tinuta timp de mai multe luni, fiind extrem de sanatoasa. In primele 10 zile de dieta poti slabi pana la 4 kg.

Cum se prepara

Dieta cu miere si usturoi se bazeaza foarte mult pe un preparat facut din miere si usturoi. Acesta se prepara dintr-un litru de miere lichida, care se amesteca cu un litru de otet de mere si cu 20 de catei de usturoi, pisati bine.

Amestecul se lasa la macerat timp de o saptamana. In aceasta saptamana se amesteca zilnic.

Meniu dieta cu miere si usturoi

In prima zi de dieta trebuie sa mananci numai legume, fierte sau crude. Dimineata si seara, trebuie sa mananci cate o lingurita din preparatul pe care l-ai facut;

In cea de-a 2-a zi vei manca doar carne de vita. Poti manca 3 portii a cate 100 de grame si poti sa o prepari fie la gratar, fie fiarta. Astazi trebuie sa mananci 3 lingurite din preparat, inainte de fiecare masa.

Cea de-a 3-a zi este ziua in care mananci orez, aproximativ 150 de grame si fructe. Din preparat trebuie sa consumi 4 lingurite, doua dimineata si 2 seara.

In cea de-a 4-a zi vei manca 3 portii de pui la gratar si 5 lingurite de preparat, 2 dimineata, una la pranz si 2 seara.

Cea de-a 5-a zi este din nou ziua legumelor in care poti manca 700 de grame de legume si poti bea suc de fructe. Si in aceasta zi trebuie sa mananci 5 lingurite de preparat.

Ziua 6 este ziua in care mananci peste la gratar, 2 portii de salata si alte 5 lingurite din preparatul cu miere si usturoi.

In ziua a 7-a vei manca numai lactate. Poti alege intre iaurt, branza degresata si cascaval. Astazi, vei manca de asemenea 5 lingurite de preparat.

Ziua 8 este ziua in care mananci 500 de grame de spanac cu unt si lamaie, jumatate de kg de fructe si 4 lingurite de preparat.

In cea de-a 9-a zi vei manca 2 portii de carne de vita si 2 portii de salata. Astazi trebuie sa mananci doar 3 lingurite din preparat.

Ultima zi a dietei va fi formata dintr-o portie de carne de pui fiarta sau la gratar, 2 portii de legume si 3 fructe. Din preparat vei consuma 2 lingurite.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu miere si usturoi – 4 kg in 10 zile

Lasă un răspuns