Carnea cea mai recomandata in dietele de slabit si cateva sfaturi utile0 Comments

Publicat in:
Etichete: carne, cure de slabire, dieta de slabit, diete de slabit, grasimi, proteine, sfaturi, tip

Majoritatea pestilor numara aproape 20 de calorii la o portie. La o dieta de slabire ar trebui sa ai proteine la cel putin 2 mese, intre 200 si 400 de calorii din aproximativ 1200 de calorii in total (in functie de dieta) ar trebui sa provina din peste, fructe de mare, sau altele de acest gen.

Cea mai buna carne in dieta

Cea mai buna carne in dieta

Peste la cuptor, la abur sau la gratar

Serveste peste la cuptor, fiert la abur sau prajit la gratar. Acesta trebuie insotit de legume si iata si cateva combinatii posibile, care se pot integra in dieta ta: scoici fierte cu spanac sau fasole verde, creveti prajiti cu ardei copti, somon la cuptor alaturi de sparanghel sau peste la gratar cu ceapa si ciuperci. Cerealele integrale sunt importante pentru organism deoarece asigura energie in timp ce fibrele prelungesc senzatia de satietate.

Pestele si cerealele

Pestele si cerealele sunt complementare cat priveste gustul si testura, asa ca pune crevetii prajiti cu ardei alaturi de un bol de orez brun, presara cateva seminte de floarea soarelui si un strop de sos de soia si vei obtine o masa saraca in calorii, sanatoasa si satioasa.

Salata cu ton

Salata de ton cu paine integrala prajita, alaturi de betigase de morcov, telina si mar este o alta masa echilibrata, fara prea multe calorii, ideala pentru pranz. Pestele cu orez reprezinta un mic dejun sanatos dtraditional japonez, asa ca nu limita consumul de fructe de mare si peste numai la pranz si cina.

Eliminarea grasimilor in dieta de slabit – Atentie!

Eliminarea totala a grasimilor din dieta de slabit nu este sanatoasa, pentru ca acestea ajuta organismul sa proceseze vitaminele A, E, D si K. Multe feluri de peste, precum somonul, contin suficiente grasimi naturale, asa ca nu au nevoie de alte grasimi gatite.

Stoarce o lamaie deasupra, presara cateva ierburi aromate si vei avea parte de savoare fara calorii in plus. Poti reduce consumul de grasime inlocuind iaurtul si maioneza cu sortimente light atunci cand pregatesti o salata de ton, crab sau homar

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Carnea cea mai recomandata in dietele de slabit si cateva sfaturi utile

Lasă un răspuns