Planta care lupta cu succes impotriva cancerului0 Comments

Publicat in:
Etichete: cancer, cancer de piele, medicul, natural, naturist, piele, planta, remediu, tataneasa, tratament naturist

Tataneasa este un luptator anticancer, fiind cunoscuta ca planta de leac de cateva mii de ani. Expertii sustin ca aceasta planta este un adjuvant de baza pentru mai multe forme de cancer, dar a fost folosita si ca remediu principal in vindecarea spectaculoasa a unor cazuri de cancer la intestin, prostata si stomac.

Cancer - tratament naturist

Cancer - tratament naturist

Cura cu tataneasa impotriva cancerului

In acest sens, se tin 3-7 cure de cate 40 de zile, cu zece zile de pauza, cu decoct de radacina, cate 1-1,5 litri pe zi, pe stomacul gol, in 3-4 prize, din care una in timpul diminetii.

In cazul cancerului de piele, se recomanda aplicarea de extract fluid, in care se adauga inainte de aplicare zece picaturi de tinctura de propolis, de trei ori pe zi pe locul afectat.

Potrivit specialistilor, acest loc, pe care se aplica extractul, cu ajutorul unui tampon steril, trebuie sa fie bine curatat si dezinfectat.

Cum se prepara decoctul?

Potrivit homeopatilor, se utilizeaza radacinile recoltate intre ianuarie si martie, cand contin maximum de alantoina. Pentru macerat la rece se va lasa peste noapte, intr-o cana cu apa rece, doua lingurite cu radacini taiate.

De asemenea, in cea de a doua zi va trebui sa strecurati, incalzeste extractul obtinut si bea inghititura cu inghititura. In cazul in care vreti sa va preparati o tinctura, este bine sa spalati bine radacinile, taie-le marunt si pune-le intr-o sticla, pana la gat.

Incercati sa turnati rachiu de fructe cat sa acopere radacinile si lasa 14 zile la caldura. Daca va intereseaza cataplasme, trebuie sa amestecati circa patru linguri cu radacina macinata cu 100 ml de apa si putin ulei de masline, pana la formarea unui terci care se va aplica pe locul bolnav.

Pentru decoct se fierbe o lingurita de radacina intr-o cana cu apa timp de 10-20 de minute. Pentru decoctul utilizat extern, se folosesc patru lingurite de radacina.

Specialistii mai spun ca unul dintre cele mai eficiente cicatrizante naturale, tataneasa vindeca rani, arsuri, placi, ulceratii, insa si psoriazis, zona zoster, escare sau eczeme.

Trebuie atentie, deoarece medicii spun ca dupa tratamentele externe, bolnavul nu trebuie sa stea la soare, pentru ca pot aparea dermatite destul de grave.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Planta care lupta cu succes impotriva cancerului

Lasă un răspuns