Combinatii alimentare de succes intr-o dieta de slabire0 Comments

Publicat in:
Etichete: calorii, crema de branza, cure de slabire, diete, diete de slabit, kilograme, maioneza, silueta, specialisti

Problema reducerii numarului kilogramelor in plus preocupa multe persoane, insa deseori se intampla sa existe solutii chiar acolo unde nu va asteptati. De pilda, diminuarea numarului de calorii zilnice poate fi realizata usor, fara sa simti si fara sa-ti fie foame.

Expertii in nutritie spun ca, pe langa alegerile alimentare sanatoase pe care trebuie sa le faci daca vrei sa slabesti, un alt lucru de care trebuie sa tii cont este acela de a reduce numarul caloriilor pe care le consumi zilnic.

Crema de branza in dieta

Crema de branza in dieta

100 de calorii mai putin

Nu te gandi ca trebuie sa reduci cu foarte mult aportul caloric pentru a te infometa, ci incearca sa mananci cu 100 de calorii mai putin in fiecare zi. Acest lucru are un impact semnificativ asupra greutatii tale. Vei slabi de 10 kilograme pe parcursul unui an.

Potrivit portalului Care2.com, specialistii spun ca este bine sa te abtii sa te alimentezi cu crema de branza si cu maioneza! De ce ar trebui sa faci asta? O portie mica de maioneza contine 100 de calorii si este recomandat sa o excluzi din dieta daca vrei sa slabesti.

Nici crema de branza nu este o optiune buna, deoarece are un continut ridicat de grasime. Incearca sa alegi variantele de branzeturi sarace in grasimi.

Combinatii alimentare de succes intr-o dieta de slabit

Renunta la siropurile si sosurile din comert! Mai bine amesteci putina miere cu cacao pentru a obtine un sirop de ciocolata. Consuma-l cu moderatie.

In plus, dressing-urile pentru salate pe care le gasesti pe rafturile magazinelor ascund foarte multe calorii.

Este de preferat sa optezi pentru un dressing simplu din ulei, lamaie si sare. Exclude din salata ta crutoanele si vei avea parte de multe lucruri bune. Mai mult, specialistii in nutritie recomanda sa folosesti mai putin ulei la gatit, mai ales ca o lingura de ulei contine 120 de calorii. Va fi lejer sa inlocuiesti uleiul cu supa de pui, de pilda, sau cu apa ca sa nu se prinda legumele de cratita in care le prepari.

Daca totusi vrei sa folosesti putin ulei, toarna doar cateva picaturi, dar stai departe de unt.

Este indicat sa alegi bauturile fara calorii atunci cand vrei sa te hidratezi. Apa plata, limonada fara zahar, ceaiurile neindulcite din plante sau infuziile de diverse plante reprezinta cele mai bune optiuni.

Nu te lasa atras de bauturile din comert etichetate ca fiind dietetice, deoarece si acestea au 10 calorii la 200 mililitri. Prin urmare, daca bei o cantitate mai mare, caloriile se aduna foarte usor.

Incearca sa alegi cafeaua simpla, deoarece combinatiile de cafea si frisca nu sunt recomandate pentru silueta. Poti cu usurinta sa renunti la acele calorii, optand pentru o cafea neagra, fara zahar. Daca vei consuma 3 pliculete de zahar a cate 33 de calorii pe zi, la 3 cafele poti sa ajungi foarte usor sa adaugi 100 de calorii in plus doar din acel zahar pe care-l folosesti la cafea.

Daca doresti un desert la cuptor, este bine sa inlocuiesti uleiul cu sosul de mere pe care il poti face foarte usor acasa, recomanda expertii in diete. In cazul in care vei folosi acest truc vei reduce numarul caloriilor din produsul final.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Combinatii alimentare de succes intr-o dieta de slabire

Lasă un răspuns