Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 8, 2014

Dieta Feingold

Publicat pe 08 mart. 2014 at 7:15am

Dieta Feingold este una speciala, in sensul ca nu este folosita pentru pierderea kilogramelor in plus, asa cum poate ca ne asteptam de la o dieta, ci pentru tinerea sub control a anumitor afectiuni intalnite in special la copii insa si la persoanele adulte, cum sunt hiperactivitatea sau sindromul deficitului de atentie (ADHD).

Este o dieta bazata pe excluderea salicilatilor din alimentatie – acestia sunt de fapt molecule ale acidului salicilic (cunoscut si sub denumirea de aspirina), care se gasesc in unele fructe si legume, dar si in unele alimente, in special in acelea care contin coloranti artificiali, arome sintetice, indulcitori artificiali si unii conservanti.

Alimente care te fac mai frumoasa

Publicat pe 08 mart. 2014 at 7:00am

Daca vei consuma alimentele potrivite poti avea o piele luminoasa si un par stralucitor. „Stiu cand oamenii care vin la mine mananca sanatos si consuma apa pentru ca ochii lor sunt clari, iar pielea lor arata minunat”, spune nutritionistul Sara Ryba.

Iata cum poti sa ai un corp sanatos si sa arati minunat cu ajutorul alimentelor potrivite.

Alimente care te fac frumoasa: Apa

Apa este cel mai important aliment. Daca bei cantitatea necesara corpului zilnic o sa ai parte numai de beneficii. Consumul mare de apa iti ajuta…

Ce trebuie sa schimbi in alimentatie ca sa scapi de oboseala?

Publicat pe 08 mart. 2014 at 5:10am

In cazul in care te simti mereu obosit, indispus, fara chef de viata si de munca, s-ar putea ca una din cauze sa fie alimentatia. Ceva trebuie schimbat, inlocuit sau imbunatatit. Afla singur ce trebuie sa faci.

Alimentatie oboseala: Nu sari peste micul dejun!

Expertii spun ca nu este bine sa sari peste micul dejun, despre care ar fi bine sa stii ca este masa principala a zilei, carburantul care te ajuta ca, in prima parte a zilei, sa ai cel mai mare randament.

Daca nu vei manca nimic dimineata, multumindu-te cu o cafea sau o bautura…

O metoda simpla, inventata de expertii din SUA, ar putea descoperi cancerul din timp

Publicat pe 08 mart. 2014 at 5:00am

Cercetatorii din SUA au elaborat un test simplu care poate ajuta la diagnosticarea cancerului si la descoperirea cheagurilor formate in vasele de sange.

Potrivit unui studiu aparut in revista „Proceedings of the National Academy of Sciences„, testele efectuate pe cobai au dat rezultate bune.

Aceasta metoda foloseste un fragment de hartie care poate arata daca un pacient are aceste probleme.

Expertii au creat nanoparticule injectabile, acestea cautand in corp proteinele produse de celulele canceroase. Atunci cand proteinele respective si nanoparticulele se intalnesc in corpul uman, ele produc mici fragmente de biomarkeri sintetici, acestea putand fi identificate in…