Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 16, 2014

Remedii pentru celulita

Publicat pe 16 mart. 2014 at 7:15am

Celulita este poate cea mai inestetica forma de grasime posibila. Aceasta apare datorita acumularii de grasime in adipocite si implicit, datorita imbatranirii tesutului prin actiunea glucozei asupra fibrelor de colagen si elastina. Acestea duc la tulburari la nivelul circulatiei limfatice si sanguine favorizand retentia de apa si toxine.

Pentru a o trata este important sa stim mai intai care sunt motivele pentru care aceasta apare.

Alimentatia

Ei bine, probabil ti-ai dat seama deja ca alimentatia este prima problema. Excesul de grasimi, dulciuri, sucuri si alte prostii atat de savurate in ziua de azi se vor transforma actual in grasimea…

Ce beneficii aduce mierea pentru pielea ta?

Publicat pe 16 mart. 2014 at 7:00am

Expertii spun ca mierea poate aduce beneficii pielii.

Iata cateva sfaturi pentru un ten proaspat, curat si sanatos. In toate aceste recomandari mierea este ingredientul principal.

Spala-ti fata cu miere si vei vedea ca mierea este un bun demachiant, are capacitatea de a scoate toate impuritatile, se clateste rapid si usor si lasa pielea proaspata si curata.

In plus, expertii sustin ca mierea poate fi folosita ca demachiant pentru orice tip de ten, dar este ideala pentru cei care au pielea sensibila.

Masca cu miere

Acizii organici din miere au capacitate de exfoliere blanda, dar si de a hidrata…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Mananci sarat? Iata ce ti se poate intampla

Publicat pe 16 mart. 2014 at 5:15am

O dieta care abunda in alimente sarate creste riscul aparitiei cancerului la stomac cu 10%, a aratat un studiu realizat in Coreea de Sud.

In cadrul studiului au fost cuprinse mai bine de 2 milioane de persoane care au furnizat, timp de un an, din 1996 pana in 1997, informatii legate de dieta si stil de viata.

Peste 7 ani, 9.620 de barbati si 2.773 de femei se imbolnavisera de cancer la stomac.

Expertii spun ca in mod deloc intamplator, cei care primisera diagnosticul erau si ei care mancau cel mai sarat, relateaza Reuters.

Potrivit sursei citate, legatura dintre sare si…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

Un virus stravechi ameninta omenirea

Publicat pe 16 mart. 2014 at 5:00am

Expertii au realizat o descoperire uimitoare. Savantii rusi si francezi au facut mai multe cercetari in Siberia si au descoperit un virus monstrous, vechi de 30.000 de ani, care a fost congelat in gheata si a reinviat ca urmare a incalzirii globale.

Savantii atrag atentia ca topirea ghetii din intreaga lume ar putea duce la descoperirea unor noi amenintari biologice pentru sanatatea omenirii.

Potrivit echipei de cercetare, in cadrul studiilor a fost incubat un esantion vechi de 30.000 de ani luat din inima permafrostului siberian, de langa Marea Siberiei de Est, cu acanthamoeba castellanii, un tip…