Alimente care te fac mai frumoasa0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente care te fac frumoasa, alimente frumusete, alimente pentru frumusete, frumusete, mancare, par, piele, ten

Daca vei consuma alimentele potrivite poti avea o piele luminoasa si un par stralucitor. „Stiu cand oamenii care vin la mine mananca sanatos si consuma apa pentru ca ochii lor sunt clari, iar pielea lor arata minunat”, spune nutritionistul Sara Ryba.

Iata cum poti sa ai un corp sanatos si sa arati minunat cu ajutorul alimentelor potrivite.

Alimente care te fac frumoasa

Alimente care te fac frumoasa

Alimente care te fac frumoasa: Apa

Apa este cel mai important aliment. Daca bei cantitatea necesara corpului zilnic o sa ai parte numai de beneficii. Consumul mare de apa iti ajuta rinichii sa functioneze bine si astfel eviti ca pielea ta sa arate obosita.

Regula de aur este sa te asiguri ca bei cel putin opt pahare de apa pe zi. Doar atunci vei fi sigura ca rinichii functioneaza la capacitate maxima, eliminand toxinele si imbunatatind aspectul pielii.

Alimente care te fac frumoasa: Somonul

Specialistii spun ca pielea ta are nevoie de acizi grasi iar somonul este o sursa foarte buna. Studiile au aratat ca daca consumi regulat somon, chiar si zilnic daca ai pofta, se reduce presiunea arteriala cu 4%, nivelul trigliceridelor cu 15% si colesterolul cu pana la 7%.

Toate aceste schimbari in functionarea organismului se vor vedea si pe chipul tau in scurt timp.

Poate fi dificil sa incluzi zilnic in dieta ta somon, dar poti sa incerci sa consumi acest peste gras macar de doua-trei ori pe saptamana, in salate sau la gratar.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimente care te fac mai frumoasa

Lasă un răspuns