Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 7, 2013

Autism – Simptome si Tratament

Publicat pe 07 iun. 2013 at 11:51am
SIMPTOME AUTISM

La copil, autismul se mani­festă, în general, înaintea vâr­stei de 30 de luni şi, cel mai adesea, în cursul primului an de viaţă. Prima manifestare este refuzul mângâierilor sau chiar al oricărei atingeri. In general, copilul autist este prea liniştit, pasiv şi solitar.

El pare a nu vedea pe nimeni şi nimic din jur, sau înţelege greşit. Şi mai tulburător, nu ştie să surâdă. Foarte distant chiar şi cu părinţii, evită pri­virile şi preferă să stea singur. Indiferent la regulile sociale şi la sentimentele celorlalţi, se interesează mai mult de obiecte decât de persoane.

Opune o rezistenţă acerbă faţă de…

20 de trucuri de slabit cat mai usor

Publicat pe 07 iun. 2013 at 7:00am

Cautati trucuri de slabit usor? Ati ajuns exact unde trebuia. Daca vreti sa scadeti in greutate, trebuie sa stiti ca o dieta reprezinta o treaba tare complicata. Abtinerea de la mancare este dificila chiar si pentru cei cu multa vointa.

Venim in sprijinul tuturor celor care vor sa slabeasca. Iata, in continuare, 20 de trucuri de slabit cat mai usor.

Trucuri de slabit – 20 de trucuri pentru a slabi cat mai usor Truc de slabit – Daca va incearca sentimentul de a ceda in fata unei pungi cu chipsuri sau altei tentatii…