20 de trucuri de slabit cat mai usor0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, diete, regim, slabire, trucuri de slabit, trucuri slabit

Cautati trucuri de slabit usor? Ati ajuns exact unde trebuia. Daca vreti sa scadeti in greutate, trebuie sa stiti ca o dieta reprezinta o treaba tare complicata. Abtinerea de la mancare este dificila chiar si pentru cei cu multa vointa.

Trucuri de slabit

Trucuri de slabit

Venim in sprijinul tuturor celor care vor sa slabeasca. Iata, in continuare, 20 de trucuri de slabit cat mai usor.

Trucuri de slabit – 20 de trucuri pentru a slabi cat mai usor

  1. Truc de slabit – Daca va incearca sentimentul de a ceda in fata unei pungi cu chipsuri sau altei tentatii calorice, pentru ca va este foame sau pofta, beti apa. Senzatia de sete este disimulata in senzatia de foame.
  2. Truc de slabit – Daca nu poti sa rezisti unei gustari dupa cina, incearca sa te orientezi catre combinatie care sa nu-ti aduca mai mult de 100 de calorii. Gusta un mar, o bucata de mar si o lingurita de unt de arahide, un iaurt simplu cu fructe inghetate si un strop de miere.
  3. Truc de slabit – Fa-ti o pofta pe zi, chiar daca esti la dieta. Pentru a avea un moral bun, respecta-ti dieta. Expertii spun ca secretul consta in faptul ca surplusul alimentar trebuie sa fie in cantitate mica: bomboane, o prajitura mica si incearca sa mananci foarte incet, savurand.
  4. Truc de slabit – Incearca sa ai mai multe mese pe zi, 4-5. Astfel, vei ajunge in situatia sa poti tine sub control poftele alimentare si foamea. Orele ideale sunt pentru micul dejun la 7.00, la 10.30 gustarea, pranzul la 13.00, a doua gustare la 15.30, iar cina la 18.30.
  5. Truc de slabit – Gusta proteine la fiecare masa, pentru ca acestea te ajuta sa treci peste senzatia de foame. Incearca carne slaba, oua, iaurt, branza, soia si produse preparate din soia, nuci, fasole boabe.
  6. Truc de slabit – Ar fi bine sa condimentezi mancarea. Condimentele dau un gust deosebit alimentelor si determina apartitia senzatiei de satietate mai repede, ceea ce inseamna ca vei manca mai putin. In plus, sunt beneficice sanatatii.
  7. Truc de slabit – Tine mereu la indemana alimente sanatoase, daca vrei sa rontai ceva. Trebuie sa ai in frigider legume si fructe, pentru ca in orice moment sa-ti poti pregati o masa sanatoasa: mere, cirese, rosii, banane.
  8. Truc de slabit – La masa, combinatia ideala este o parte paste fainoase, doua parti legume. In plus, limiteaza-te la o felie de paine la fiecare masa. Alege mereu faina integrala.
  9. Truc de slabit – Fa-ti un obicei si nu sari niciodata peste masa de dimineata, acesta reprezentand baza oricarei diete care urmareste scaderea in greutate.
  10. Truc de slabit – Alimentele consumate trebuie sa iti aduca aportul zilnic necesar de fibre. Femeile au nevoie de 25 de grame de fibre zilnic, in timp ce barbatilor le trebuie 38 de grame. Surse de fibre sunt ovazul, fasolea, cerealele integrale, fructele si legumele.
  11. Truc de slabit – Ti se potrivreste o dieta care sa te ajute sa slabesti incet, aceasta fiind apreciata drept cea mai sanatoasa cale. In plus, daca slabesti incet, riscul pentru organism este minim.
  12. Truc de slabit – Daca vrei sa stii cum evoluezi, cantareste-te o singura data pe saptamana. Vei vedea rezultatele si te vei mentine mobilizata in respectarea curei de slabire.
  13. Truc de slabit – Somnul este foarte important, asa ca dormi suficient. Dormitul nu are nicio legatura cu sfaturile pentru o dieta eficienta, dar in timpul somnului se secreta leptina, acesta fiind hormonul care controleaza senzatia de satietate.
  14. Truc de slabit – Nu incerca portii mari, mai ales la restaurant. Acasa foloseste farfurii mici si gandeste-te bine ce pui in ele!
  15. Truc de slabit – In cursul unei diete de slabire, trebuie sa mananci mai mult, nicidecum mai putin. Diferenta consta in ceea ce mananci. Fructele si legumele sunt alegerea perfecta, deoarece acestea contin apa, fibre, vitamine si minerale, exact ce iti trebuie pentru o dieta reusita.
  16. Truc de slabit – Limiteaza consumul de alcool, pentru ca acesta aduce multe calorii si impiedica topirea grasimilor.
  17. Truc de slabit – Incearca guma de mestecat, dar fara zahar. Aceasta este o solutie buna pentru a taia poftele.
  18. Truc de slabit – Nu te sfii si sarbatoreste reusitele. A r fi bine sa iti cumperi ceva nou de imbracat pentru silueta recent „ajustata”, dupa fiecare kilograme de care scapi.
  19. Truc de slabit – Solicita ajutor celorlalti si marturiseste ca esti la dieta. Acest aspect te va responsabiliza si te va ajuta sa nu incalci regulile dietei.
  20. Truc de slabit – Ar fi bine sa ai cu tine cateva migdale, miezul de la doua-trei nuci, un mar, o banana sau cateva fructe uscate. Sunt ajutorul la care poti apela cu incredere cand ai imperios nevoie sa mananci ceva si iti scade glicemia.
Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

20 de trucuri de slabit cat mai usor

Lasă un răspuns