Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 14, 2013

Adolescenta

Publicat pe 14 iun. 2013 at 3:37pm
Relaţiile cu ceilalţi

Puseul de creştere este caracteristica cea mai vizi­bilă a adolescenţei. Apar şi alte schimbări. Ele nu se produc fără a-l descumpăni pe tânăr şi pe cei din anturajul său.

De-acum înainte tânăr adult, copilul se schimbă rapid şi profund. Pare să se îndepărte­ze de dumneavoastră pentru a se apropia de prietenii săi (prietenele sale). Pentru el este timpul colegilor şi al grupurilor.

IMAGINEA CORPULUI

Cea mai mare parte a adoles­cenţilor îşi simt corpul ca şi cum ar fi străin şi se întreabă dacă aceste transformări sunt normale. Este adevărat că, în doi sau trei ani, tânărul se poate schimba considerabil pe plan fizic.

Sensibil când este vorba des­pre imaginea sa, adolescentul…

Permalink  |  Tagged with: , ,

Cura de slabire Neera – Recomandari utile in timpul dietei Neera

Publicat pe 14 iun. 2013 at 12:47pm

Cu siguranta exista cazuri particulare printre milioanele de oameni care incearca cura de slabire Neera. Unele persoane tin deja un tratament medicamentos, altele fac treatment cu numerous vitamine, unele persoane sunt mai in varsta in timp ce altele sunt prea tinere. Exemplele pot continua la nesfarsit. Dintre cele mai comune intrebari pe care le-am primit, am selectat pentru dvs. cateva care sunt mai frecvente si mai importante.

Cura de slabire Neera si vitaminele sau medicamentele

Cura de slabire Neera poate fi tinuta de catre…

Uleiul de peste, miraculos pentru inima

Publicat pe 14 iun. 2013 at 9:00am

Uleiul de peste este cunoscut in intreaga lume pentru efectele sale benefice asupra corpului uman. Printre acestea se numara cel asupra inimii, dovedit acum printr-un nou studiu stiintific.

Cercetatorii de la un institut de specialitate din Michigan, SUA, au realizat mai multe teste pe o perioada de doua luni, monitorizand 67 de participanti care nu aveau probleme de sanatate, cu varsta peste 20 de ani.

Acestora le-au fost date doua tipuri de tratamente: unul de noua grame constand in pastile cu ulei de peste si altul cu efect placebo, constand in ulei…