Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 13, 2013

Ingrijirea tenului la barbati

Publicat pe 13 mai 2013 at 11:42pm
Ingrijirea tenului la barbati (video)

De ce este necesara vizita unui barbat la estetician? Aflati din acest scurt video care este tratamentul cosmetic al pielii barbatilor. Universul esteticii este, acum, disponibil si pentru barbati. Tratamentul ridurilor si a petelor de varsta sunt de domeniul trecutului…

Cum sa traiesti alaturi de un deprimat

Publicat pe 13 mai 2013 at 11:03am

Anturajul familial şi amical al deprimatului este un ele­ment esenţial pe parcursul bolii. Posibil factor declan­şator al tulburării, el poate în egală măsură să-l ajute pe bolnav să se vindece.

Anturajul deprimatului – şi în special consortul — joacă un rol esenţial în toate momentele bolii. El trebuie, pe cât posibil, asociat îngrijirii bolii.

In plus, şi consortul are adesea nevoie de un ajutor, pe care i-l va da medicul, pentru a traversa acest moment, dificil pentru un cuplu, pe care îl constituie depresia.

CONSORTUL: UN ELEMENT DECLANŞATOR

Chiar dacă depresia este în parte de origine biologică, declanşarea şi evoluţia ei sunt puternic…

Cum influenteaza fumatul organismul dvs. si angina

Publicat pe 13 mai 2013 at 8:00am

Barbatii nefumatori sunt de 10 ori mai putin expusi riscului de a face un infarct miocardic (fatal sau nu) comparativ cu cei care fumeaza mult.

Moartea subita prin infarct miocardic este mult mai frecventa la fumatorii constanti decat la nefumatori.

Medicamentele care sunt eficiente in prevenirea anginei si a mortii subite isi pierd eficienta la fumatori, deoarece componentele fumului de tigara interfereaza cu ele in cursul metabolizarii lor de catre ficat. De asemenea, operatiile de bypass se dovedesc a fi ineficiente in cativa ani la pacientii care continua sa fumeze.

Daca pe langa angina aveti si o bronsita cronica, fumatul va creste sansele de aparitie a senzatiei de sufocare.

[caption id=”attachment_10522″ align=”aligncenter” width=”252″…

Incontinenta urinara

Publicat pe 13 mai 2013 at 7:00am

Incontinenta urinara se defineste ca pierderea controlului vezicii urinare, fiind o problema comuna si, de cele mai multe ori, jenanta.

Incontinenta urinara variaza de la o simpla urinare provocata de un stranut pana la o senzatie de urinare urgenta.

 

In mod normal, o persoana urineaza de 6-9 ori pe zi, iar daca urinarile sunt mai dese nu inseamna ca acea persoana prezinta o patologie.

Incontinenta urinara se accentueaza odata cu inaintarea in varsta, dar exista si alte cauze care provoaca aceasta afectiune.

Iata cateva exemple:

obezitatea (din cauza cresterii presiunii abdominale) ridicarea de greutati tusea prelungita (pe acelasi principiu…