RELAŢIILE DE LUNGĂ DURATĂ0 Comments

Publicat in:


Adeseori se semnalează că după primul an sau doi ani de căsătorie sau locuit împreună, cuplurile au în medie contact sexual de două până la trei ori pe săptămână . Adeseori mamele trebuie să combine îndatoririle de familie cu cele de serviciu. Acest lucru poate însemna că femeile cu copii vor avea mai puţin timp pentru partenerul lor.

Apogeul placerii sexuale la barbati se inregistreaza intre 20 şi 30 de ani, fiind urmate de o scadere a frecventei raporturilor sexuale. Deşi femeile pot avea parte de mai puţin sex, calitatea acestuia se îmbunătăţeşte.

Femeile înregistrează apogeul plăcerii sexuale mai târziu decât bărbaţii, având parte de cel mai mare număr de orgasme între 25 şi 45 de ani. Acest lucru se poate datora faptului că femeile trebuie să înveţe să ajungă la orgasm şi pentru că necesită timp pentru a se simţi în siguranţă în privinţa sexualităţii şi a relaţiilor pe care le au.

La femei, plăcerea sexuală nu depinde de fertilitate. Mai mult, anatomia aparatului reproducător uman este la fel de specializată pentru plăcere ca şi pentru procreere – astfel de exemplu, sin­gura funcţie a clitorisului o consti­tuie generarea plăcerii sexuale.

Chiar şi în relaţiile stabile, de lungă durată, femeile tind să iniţi­eze mult mai rar un contact sexual decât partenerii lor. Dacă totuşi o fac, intenţia lor poate îmbrăca o formă foarte subtilă, ca de pildă purtarea unei lenjerii de noapte speciale, prin care să atragă aten­ţia partenerului.

In primele luni după naştere, dorinţa pentru sex se poate diminua. De asemenea, imediat după naştere, contactul sexual poate fi dureros din punct de vedere fizic, pentru femei.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

RELAŢIILE DE LUNGĂ DURATĂ

Lasă un răspuns