Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 22, 2013

Dieta care te intinereste cu 10 ani

Publicat pe 22 oct. 2013 at 12:15pm

Se stie ca alimentatia joaca un rol important in privinta aspectului fizic al oricarei persoane, mai ales dupa o anumita varsta, cand orice schimbare este mai mult decat vizibila.

Dupa mai multe studii, dieteticianul Elizabeth Peyton-Jones a conceput un plan extrem de eficient, dupa cum spun cei care l-au incercat.

Expertul spune ca trebuie eliminate anumite procese care nu fac bine si adaugate alimente care te vor ajuta sa arati si cu 10 ani mai tanara. Iata ce este bine sa faci…

Dieta pentru intinerire

Medicii spun ca un sistem digestiv care sa functioneze…

Ceaiul verde te ajuta sa slabesti, daca il consumi cum trebuie

Publicat pe 22 oct. 2013 at 12:00pm

Foarte mult s-a scris despre calitatile miraculoase ale ceaiului verde. Acesta este recomandat in curele de slabire, insa nu la fel de multe s-au scris despre felul in care ceaiul trebuie consumat pentru ca obiectivul sa fie atins, adica sa slabesti intr-un mod cat mai sanatos.

Expertii sustin ca, daca veti consuma in fiecare zi ceai verde, metabolismul va fi ajutat si veti putea sa ardeti grasimile si sa consumati mai multe calorii.

Iata cum sa procedezi pentru ca aceste…

Top legume pentru sanatatea ta

Publicat pe 22 oct. 2013 at 5:00am

Toamna este anotimpul in care multe fructe si legume sunt culese, multe dintre acetea putand face minuni pentru sanatatea noastra.

Sfecla

Sfecla este buna pentru a purifica ficatul, fiind bogata in folati, potasiu si vitamina C. Daca va fi consumata cruda, ea contine betaina, cu proprietati anti-inflamatorii in corp.

Expertii spun ca fitonutrientul care ii confera culoarea specifica este un aliat puternic in lupta impotriva cancerului.

Morcovii

Beta-carotenul pe care morcovii il contin este si el foarte important pentru sanatatea corpului nostru. Nutritionistii spun ca daca veti consuma morcovi cruzi, veti ajuta celulele corpului, preveniti…