Ceaiul verde te ajuta sa slabesti, daca il consumi cum trebuie0 Comments

Publicat in:
Etichete: ceai verde pentru slabire, ceai verde pentru slabit, ceaiul verde, cum bei ceai verde, cum slabesti cu ceai verde, dieta, diete, kilograme

Foarte mult s-a scris despre calitatile miraculoase ale ceaiului verde. Acesta este recomandat in curele de slabire, insa nu la fel de multe s-au scris despre felul in care ceaiul trebuie consumat pentru ca obiectivul sa fie atins, adica sa slabesti intr-un mod cat mai sanatos.

Cum bei ceaiul verde pentru a slabi

Cum bei ceaiul verde pentru a slabi

Expertii sustin ca, daca veti consuma in fiecare zi ceai verde, metabolismul va fi ajutat si veti putea sa ardeti grasimile si sa consumati mai multe calorii.

Iata cum sa procedezi pentru ca aceste lucruri sa se intample cu adevarat.

Astfel, este bine sa bei ceaiul inainte de masa si in acest fel o sa suprimi pofta de mancare, ceea ce va duce la consumul unei cantitati mai mici. In plus, acesta este satios si te va tine departe de frigider.

Nutritionistii spun ca in fiecare dimineata ar fi recomandat sa consumi o ceasca de ceai verde pentru a nu ti se face foame imediat. Astfel, este foarte posibil sa reusesti sa mananci abia dupa cateva ore.

Chiar daca se recomanda micul dejun, uneori in curele de slabire poti sa sari peste el.

De asemenea, ca sa arzi calorii bea-l la temperatura inversa vremii de afara. Pentru efectele dorite ai grija sa fie fierbinte cand afara este frig si invers, rece cand este canicula.

S-a constatat ca organismul va munci mai mult ca sa il raceasca sau sa il incalzeasca si in acest fel va consuma mai multe calorii.

De asemenea, vei putea sa iti topesti grasimea abdominala cu ajutorul ceaiului verde, in conditiile in care il vei consuma in mod regulat. Acest mic truc te va ajuta sa profiti la maximum de antioxidantii din acest lichid pretios cu calitati uimitoare.

Astfel, cunoscand felul in care se serveste ceaiul verde te va ajuta sa ajungi la silueta mult visata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ceaiul verde te ajuta sa slabesti, daca il consumi cum trebuie

Lasă un răspuns