Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 19, 2013

Cum a reusit Christina Aguilera sa slabeasca 22 de kilograme

Publicat pe 19 oct. 2013 at 12:15pm

De cativa ani, Christina Aguilera, devenita mamica singura, avea probleme mari cu greutatea corporala. Initial, vedeta s-a impotrivit sfaturilor sosite din toate partile.

Cu toate acestea, pana la urma, fiind totusi mereu in lumina rampei, vedeta a luat masuri si a incercat sa slabeasca si chiar a reusit.

Alimentatie si fitness

Daca tinem cont de faptul ca a reusit sa dea jos circa 22 de kilograme, ajungand sa cantareasca in prezent 48 de kilograme, deciziile vedetei cu privire la alimentatia sa au fost destul de drastice, potrivit datelor publicate de ContactMusic.

Cativa apropiati ai vedetei au spus…

Top alimente care ard grasimea

Publicat pe 19 oct. 2013 at 12:00pm

Nutritionistii spun ca pentru a reusi sa slabesti si sa-ti mentii o greutate normala, este important sa te orientezi spre anumite tipuri de alimente care lupta impotriva grasimii.

Lactatele

Lactatele sunt foarte importante, daca vrei sa slabesti. Aceasta categorie de alimente te ajuta sa ai oase mai sanatoase, dar tine si grasimea departe de corpul tau.

In contextul unui studiu, femeile aflate inainte de menopauza care au consumat sapte portii de lactate pe zi au pierdut de doua ori mai multa grasime abdominala decat cele care au avut o dieta…

Cateva reguli simple pentru o alimentatie sanatoasa

Publicat pe 19 oct. 2013 at 5:00am

Daca vrei sa mananci sanatos, asta este mai usor decat pare. Iata cateva reguli de baza, enumerate de Self, care te invata ceea ce trebuie sa faci.

Mananca la fel ca un turist care viziteaza Grecia

Este bine sa adopti stilul localnicilor:

peste, carne de capra si de oaie, fructe, legume, ulei de masline, branzeturi proaspete si iaurt.

Adauga miere de albine si vin rosu, in doze mici, nuci, alune si fistic.

Daca nu poate creste, ar fi bine sa nu mananci

Mancarea nu trebuie procesata excesiv, pentru ca pierde toate beneficile. Procesarea face ca hrana sa piarda antioxidanti, fibrele si vitamine….