Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 15, 2013

Cum slabesti cu ajutorul unui jurnal de dieta?

Publicat pe 15 oct. 2013 at 12:15pm

Daca vrei sa tii un jurnal cu ceea ce mananci, asta nu inseamna acelasi lucru cu a tine o lista de cumparaturi. Expertii spun ca trebuie sa dovedesti corectitudine si sa scrii exact ceea ce consumi si asta in fiecare zi.

Un jurnal de dieta te poate ajuta sa respecti, chiar si dupa o cura de slabire, regulile unei vieti sanatoase.

Jurnalul de dieta este ideal in cursul curelor de slabire, pentru ca este dovada concreta a efortului pe care il faci. Este important faptul ca notezi, cu detalii, ceea ce mananci,…

Dieta cu grapefruit

Publicat pe 15 oct. 2013 at 12:00pm

Dieta cu grapefruit este o dieta usor de urmat. Spre deosbire de alte , dieta cu grapefruit iti permite sa consumi ce alimente vrei, datorita cantitatii de betacaroten continute de acest fruct, care are rolul de a echilibra nivelul colesterolului din organism.

Dieta cu grapefruit nu este numai o dieta sau un regim de slabit, ci reprezinta si un mod de viata. Va recomandam sa urmati dieta cu grapefruit toata viata pentru a avea o sanatate puternica si un stil de viata echilibrat.

Iata ce puteti citi…

Stiai ca merele lupta impotriva colesterolului? Iata cum…

Publicat pe 15 oct. 2013 at 5:00am

Persoanele care au probleme cu colesterolul pot folosi o metoda naturala si simpla de a-l diminua. Expertii in domeniu spun ca merele au acest efect asupra sanatatii noastre.

Potrivit datelor unui articol aparut in revista „European Journal of Nutrition„, merele pot ajuta la scaderea colesterolului din sange.

Efectul este pozitiv in cazul consumului de mere, sucul din aceste fructe nefiind la fel de eficient, ci dimpotriva.

Participantii la un studiu stiintific au consumat doua mere si jumatate pe zi, fructe de o marime destul de mare, timp de patru saptamani,…