Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 3, 2013

Cancerul (video)

Publicat pe 03 sept. 2013 at 6:55pm
Cancerul si Medicina Germanica

Acest tip de medicina reprezinta o alta alternativa la viata. Cancerul – boala a modernitatii – poate fi, acum, tratata. Totul depinde de noi!

Aflati ce reprezinta medicina germanica si cum va poate ajuta in tratamentul cancerului, dar nu numai.

Schimbari pentru o viata sanatoasa

Publicat pe 03 sept. 2013 at 5:30am

Viata sanatoasa – Deciziile mari sunt greu de luat si foarte greu de indeplinit, motivele fiind diverse, cum ar fi prea multe responsabilitati si sarcini. Decat sa te dai batut mai bine incearca sa il atingi prin pasi mici si s-ar putea sa fii surprins de cat succes vei avea. Men’s Health iti da cateva sfaturi care iti pot imbunatati sanatatea.

Viata sanatoasa – Nicio masa fara fructe sau legume

Un studiu realizat pe parcursul a 14 ani a aratat ca barbatii a caror alimentatie era bogata in fructe si legume aveau un risc cu…

Retete de slabit periculoase

Publicat pe 03 sept. 2013 at 5:00am

Daca vrei o reteta de slabit, nu trebuie nici sa te stresezi, nici sa te obosesti cautand. Un singur click pe Internet si gasesti retete nenumarate, recomandate si de vedeta X ori folosita de persoana cu greutate Y.

De regula, nicio reteta de genul acesta, oferita la gramada, nu poarta girul vreunui medic nutritionist si nici nu pomeneste de consecinte, care, uneori, pot fi dramatice.

Daca privesti niste fotografii de grup din anii ’50-’60, n-ai sa vezi ca acum, cand obezitatea a devenit intr-adevar…