Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 4, 2013

Ce spun obiceiurile tale alimentare despre tine

Publicat pe 04 sept. 2013 at 5:30am

Obiceiurile alimentare te pot da de gol nu numai in privinta manierelor, ci si in ceea ce priveste trasaturile de personalitate. Asta spun expertii care au observat ca acestea pot oferi detalii mai putin placute despre tine.

Obieciuri alimentare – Mananci prea repede?

Daca iti place sa mananci prea repede, inseamna ca nu esti o persoana cu echilibru cand vine vorba despre prioritatile tale. In timp, poti sa devii o persoana mult prea competitiva.

Oamenii care mananca repede sunt destul de pretentiosi in privinta muncii lor si sunt cunoscuti pentru faptul ca isi termina sarcinile inainte…

Ce afectiune poti sa eviti daca te speli pe dinti asa cum trebuie

Publicat pe 04 sept. 2013 at 5:00am

O buna igiena orala inseamna sanatate pentru dintii tai, pentru cavitatea orala, dar si evitarea virusului periculos HPV oral.

Potrivit datelor unui studiu aparut in revista „Cancer Prevention Research„, igiena orala necorespunzatoare a fost pusa in legatura cu cancerul orofaringian, respectiv cel din zona capului si a gatului, scrie Fox News.

Expertii vorbesc de o noua abordare a igienei orale, care sa schimbe datele problemei in privinta afectiunilor dintilor.

Pana acum, acest aspect al ingrijirii orale nu a fost pus in legatura cu o asemenea infectie. Autorii studiului, Christine Markham si…