Leacuri naturale contra durerilor de dintiUn comentariu

Publicat in:
Etichete: analgezic, dureri de dinti, dureri dentare, sângerările gingivale

Durerea de dinte înseamnă iritaţie, umflături, înroşire şi infecţie. Este o problemă frecventă şi poate apărea fără preaviz.

Cariile dentare, distrugerea osului din jurul dinţilor şi infecţiile gingivale pot fi prevenite cu un regim alimentar adecvat. Limiteză consumul de zahăr, asigură-te că dieta ta include o mulţime de legume crude, pâine integrală de grâu şi de cereale integrale! Ţi-e teamă să mergi la dentist, deşi ar trebui s-o învingi de la prima carie ori pur şi simplu durerea a apărut la o oră târzie?

Natura îţi aduce soluţii simple pentru a scăpa de starea de disconfort.

1.Un căţel de usturoi pe care pui un pic de sare aplicat pe dintele afectat va calma durerea.

2.Uleiul de cuişoare este un analgezic uşor şi îl poţi aplica în cavitatea dintelui stricat. Alungă durerea cât ai zice… dinte.

3.Un remediu testat şi recomandat de multe persoane e picurarea a trei picături de extract de vanilie pe dintele dureros. Se spune că ia durerea cu mana.

4.Un sfert de linguriţă de sare reprezintă amestecul ideal cu care poţi peria dinţii pentru a preveni cariile dentare, respiraţia urât mirositoare, sângerările  gingivale şi pentru  a combate eficient  durerile de dinţi.

5.Dacă durerea este cauzată de pătrunderea unui aliment într-o carie, clăteşte cu putere pentru a disloca particulele de mâncare!

6.Inmoaie puţină vată în coniac sau altă tărie şi aplic-o pe dintele care te doare. Cu siguranţă, va amorţi locul o perioadă!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Leacuri naturale contra durerilor de dinti

Un comentariu

  1. Andrei

    Salvia este excelenta, ceaiul de salvie si decoctul ajuta la calmarea durerilor si scaderea umflaturilor.

Lasă un răspuns