Care este cel mai nou tratament pentru impotenta0 Comments

Publicat in:
Etichete: colesterol, disfunctii, Impotenţă, nou, Tratament, tratament impotenta

Expertii au descoperit ca medicamentele recomandate pentru scaderea colesterolului ar putea avea efect si contra disfunctiilor erectile.

Acestia sunt de parere ca statinele nu reduc doar nivelul colesterolului rau, ci au efecte benefice si asupra erectiei, informeaza Le Point, care citeaza o cercetare complexa care a analizat mai multe studii pe aceasta tema.

Tratament impotenta

Tratament impotenta

Expertii afirma ca functia erectila se imbunatateste cu aproximativ 24,3% in urma tratamentului cu statine.

Acest anunt a fost facut in cadrul conferintei anuale a Colegiului American de Cardiologie desfasurata la Washington.

„Cresterea functiei erectile cu ajutorul statinelor a fost de un sfert pana la si jumatate in comparatie cu efectele date de medicamente precum Viagra, recomandate in problemele erectile.

Statinele aduc un plus barbatilor care sufera de impotenta, dar care au si colesterolul crescut”, explica dr. John Kostis, director la Institutul Cardiovascular din cadrul Universitatii din Rutgers.

Potrivit sursei citate, statinele actioneaza prin dilatarea vaselor de sange, ameliorand fluxul sangvin la nivelul penisului.

Expertii spun ca disfuntiile erectile sunt frecvente mai ales dupa varsta de 40 de ani si afecteaza intre 18 si 30 de milioane de barbati.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Care este cel mai nou tratament pentru impotenta

Lasă un răspuns