Cum poti sa slabesti cand te uiti la televizor0 Comments

Publicat in:
Etichete: exercitii, fitness, slabire, televizor, TV

In SUA, o femeie obisnuita isi poate petrece si pana la cinci ore din zi uitandu-se la televizor.

Expertii afirma ca riscul de a pune pe tine kilograme creste cu 23% cu fiecare doua ore in plus petrecute cu ochii pironiti in fata televizorului, arata un studiu efectuat la Harvard.

Slabire in fata televizorului

Slabire in fata televizorului

Cercetatorii spun insa ca poti sa faci miscare si in timp ce te uiti la filmul preferat, dupa cum arata Cindy Whitmarsh, care recomanda exercitii de intensitate diferita efectuate in timpul pauzelor de publicitate.

In primul rand, poti sa te uiti la filme si in picioare, alergand pe loc pana la pauza publicitara.

De asemenea, in timpul pauzei publicitare incearca fandari cu gantere de unul sau doua kilograme in fiecare mana, ridicand ganterele pana la piept.

Este recomandat sa alternati fandarile cu piciorul drept si cel stang.

Daca va reamintiti de alergarile „genunchii la piept” facute in scoala generala, trebuie sa stiti ca acestea pot fi facute si pe loc, sunt perfecte pentru arderea caloriilor si ridica pulsul.

Aveti grija totusi sa aveti destul spatiu in jur si sa nu stati prea aproape de televizor, deoarece miscarile energice pot duce la accidente, unele chiar grave.

Mai mult, puteti incerca in timpul pauzelor publicitare, genuflexiunile, flotarile cu ganterele in maini sau sariturile cu departarea mainilor si picioarelor in lateral in acelasi timp.

Pe langa toate astea, ati putea macar cateva zile sa nu mai folositi telecomanda si sa schimbati programele manual: nu o sa slabesti prea mult, insa cel putin te vei ridica mai des de pe canapea.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti sa slabesti cand te uiti la televizor

Lasă un răspuns