Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 4, 2014

Dieta Army sau 10 kg in 8 zile

Publicat pe 04 apr. 2014 at 5:40am

Dieta ARMY – cunoscuta ca dieta armatei israeliene, a fost conceputa in 1970 pentru a reduce rapid greutatea celor care erau inrolati in armata.

Principiile dietei ARMY

Principiile de baza ale dietei ARMY constau in simplificarea alimentatiei astfel incat din doua in doua zile se consuma doar anumite tipuri de alimente. Pentru efecte maxime, aceasta dieta ar trebui combinata cu aproximativ 2 ore de sport pe zi. Trebuie sa stiti ca este o dieta hipocalorica si ca prezinta unele riscuri despre care von discuta in articolul curent.

Dieta Army – Meniu pentru 8 zile de dieta

Specialistii spun ca…

Poluarea intensifica riscul atacurilor cerebrale si al dementei

Publicat pe 04 apr. 2014 at 5:15am

Doua cercetari publicate simultan vin sa intareasca faptul ca poluarea aerului are efecte negative asupra sanatatii.

Primul studiu face o legatura cauzala intre poluare si riscul de atacuri cerebrale, iar cel de-al doilea releva influenta aerului poluat asupra imbatranirii cerebrale la femei.

Rezultatele celor doua studii au fost publicate in comun in ultimul numar al „Archives of Internal Medicine”, informeaza Le Figaro.

Prima cercetare a fost realizata in regiunea Boston din SUA. Astfel, timpe de zece ani au fost studiate mai mult de 1.700 de cazuri de atacuri cerebrale si s-a…

Adevarul despre grasimile saturate

Publicat pe 04 apr. 2014 at 5:05am

Grasimile saturate sunt considerate un inamic al sanatatii, insa realitatea este undeva la mijloc.

Exista tendinta sa consumam produse degresate, carne de pui in loc de carne de porc, branza degresata si alte produse cu un continut redus de grasimi si, cu toate acestea, numarul oamenilor care au colesterolul peste limitele normale este foarte mare.

Persoanele care consuma alimente normale, diferite tipuri de carne, inclusiv porc si vita, branzeturi normale si lapte integral, ciocolata neagra si cereale integrale, au un colesterol in limite normale, prin comparatie cu amatorii de „low fat”.

Reducerea grasimilor din alimentatie nu este…

Stai mult pe scaun? Iata ce poti pati

Publicat pe 04 apr. 2014 at 5:00am

Cei care activeaza intr-un birou si care stau mult pe scaun risca sa aiba un posterior mai mare, arata un studiu realizat recent.

Expertii ne anunta ca statul ore la rand pe scaun favorizeaza inmultirea celulelor de grasime si luarea in greutate la nivelul posteriorului, informeaza Medisite.fr.

Aceasta concluzia le apartine specialistilor israelieni de la Universitatea din Tel Aviv, al caror studiu a aparut in publicatia Biophysical Journal.

Nu doar hrana este singurul factor al luarii in greutate in cazul persoanelor care au probleme in aceasta directie.

Expertii vorbesc despre mecanismul de expansiune celulara, care…