Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 7, 2015

Dieta cu clatite – 1 kg in 2 zile

Publicat pe 07 mai 2015 at 1:03am

O reteta de slabit simpla: slabeste un kilogram in doua zile mancand clatite umplute cu diverse compozitii delicioase, dar si paine integrala, branza topita, sunca presata.

Dieta cu clatite – Prima zi Mic dejun:

– o felie de paine integrala prajita, unsa cu un strat subtire de unt; 40 g de sunca nu prea grasa (Praga); un fruct kiwi.

Prima gustare: – o felie de paine integrala prajita; un triunghi de branza topita; o rosie taiata in felii subtiri, presarate cu putin marar tocat marunt.

Pranzul:

– Reteta de clatite dietetice: 1 ou, 1 ½ linguri de faina,…

Cum te protejezi de toxinele din alimente

Publicat pe 07 mai 2015 at 1:01am

Multe alimente sunt sanatoase pentru corpul tau, insa exista unele care aduc organismului multe toxine. Astfel, exista multe situatii cand, daca nu iti cumperi produse organice, fructele si legumele pe care le pui in sacosa de cumparaturi aduc riscuri majore datorita tratarii acestora cu pesticide.

Si totusi, exista cateva solutii de evitare a unor astfel de probleme. Daca iti permite bugetul, poti cumpara alimente in varianta organica, iar daca nu, le poti spala foarte bine inainte sa le consumi.

Alimente cu toxine

Atunci cand se pune problema laptelui ca aliment, de obicei parerile, inclusiv…