Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 12, 2015

Atentie! Reguli de slabire care te ingrasa

Publicat pe 12 mai 2015 at 1:03am

Tii un regim strict, faci sport in mod regulat si tot nu slabesti? Ei bine, e posibil ca regulile pe care incerci atat de mult sa le respecti sa te ingrase si mai mult? Cu siguranta, raspunsul este afirmativ.

Iata care sunt cele mai intalnite erori in curele de slabire si care este purul adevar! Parcurge acest articol si ia deciziile in deplina cunostinta de cauza!

Intr-un regim de slabit poti manca oricat de multe fructe

Chiar daca fructele raman o alternativa mai buna la consumul de biscuiti, ar trebui sa fii totusi prudenta…

Beneficiile kineziterapiei

Publicat pe 12 mai 2015 at 1:01am

Kineziterapia se numara printre disciplinele care utilizeaza miscarea pentru scopuri terapeutice. Kineziterapia este o disciplina care consta in realizarea unei actiuni fizice asupra muschilor si a tendoanelor pentru a ameliora sau a restaura functiile motorii.

Kineziterapia pasiva

Kineziterapia utilizeaza un larg evantai de tehnici care pot fi regrupate in mai multe domenii largi. Printre acestea se afla kineziterapia pasiva, care cu­prinde tehnici manuale si instrumentale, care au rolul de a te ajuta sa fii mai energic si mai sanatos.

Prin masaj, tractiuni sau intinderea mus­chilor si a tendoanelor, aceasta tehnica poate mobiliza tesuturi, articulatii si muschi pentru a le reface…