Dieta cu clatite – 1 kg in 2 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: 2 kg, clatite, cure de slabit, dieta, diete, diete de slabire

O reteta de slabit simpla: slabeste un kilogram in doua zile mancand clatite umplute cu diverse compozitii delicioase, dar si paine integrala, branza topita, sunca presata.

Dieta cu clatite

Dieta cu clatite

Dieta cu clatite – Prima zi

Mic dejun:

– o felie de paine integrala prajita, unsa cu un strat subtire de unt; 40 g de sunca nu prea grasa (Praga); un fruct kiwi.

Prima gustare:
– o felie de paine integrala prajita; un triunghi de branza topita; o rosie taiata in felii subtiri, presarate cu putin marar tocat marunt.

Pranzul:

– Reteta de clatite dietetice: 1 ou, 1 ½ linguri de faina, 5 linguri de lapte degresat, apa, un praf de sare si verdeata.
Compozitia se pastreaza la rece (frigider) timp de 1 ½ – 2 ore. Garnitura se obtine din: 100g de dovlecei mici, o rosie si 2 radacini de praz sau ceapa verde, toate taiate in bucati. Amestecul astfel format se caleste intr-o lingurita de ulei si se condimenteaza dupa gust. Din compozitia pastrata la rece se prepara o clatita, intr-o lingurita de ulei. Inainte de a fi impaturita, clatita se unge cu 30g branza topita. Clatita se serveste alaturi de legumele calite.

A doua gustare:
– o felie de paine integrala prajita; un triunghi de branza topita; o rosie taiata in felii subtiri, preparate cu putin marar taiat marunt.

Cina:

Din 2 rosii, 2 radacini de praz, 100 g ardei rosu, 40g branza telemea se prepara o salata care se amesteca cu o lingurita de ulei. Poti servi si o felie de paine integrala prajita.

Dieta cu clatite: Ziua a doua

Mic dejun:

– 200 g de iaurt slab amestecat cu 4 linguri de fulgi de ovaz; 2 mandarine si 1 mar taiate in cubulete; cateva miezuri de fistic tocate;

Prima gustare:
– un mar mic; o felie de paine integrala prajita.

Pranz:

– Compozitie clatite: un ou, 1 ½ linguri de faina, 5 linguri de lapte, apa, sare si verdeturi tocate marunt. Compozitia se amesteca bine si se pastreaza timp de 1 ½ – 2 ore la frigider. Pentru umplutura se folosesc 80 g de piept de pui care se taie in bucatele si se prajesc intr-o lingurita cu sos de soia. In tigaie se mai adauga 100 g de varza alba tocata marunt. Umplutura se condimenteaza dupa gust si se pastreaza la cald. Din compozitia pastrata la rece se prepara o clatita, intr-o lingurita de ulei, care se umple cu amestecul de carne si legume.

A doua gustare:
– un mar mic; o felie de paine integrala prajita.

Cina:

– se formeaza o crema din 100 g de iaurt slab, putin praz taiat in rondele fine, 2 linguri de smantana degresata, 4 felii de salam taiate in fasii si condimente dupa gust. Cu aceasta crema se unge o felie de paine integrala prajita.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu clatite – 1 kg in 2 zile

Lasă un răspuns