Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie 3, 2013

Medicamentele psihotrope

Publicat pe 03 iul. 2013 at 6:05pm

Medicamentele psihiatrice sau psihotrope există de multă vreme şi au schimbat viaţa bolnavilor. Descope­rirea lor a dus la progresul psihiatriei, care s-a apropiat de celelalte ramuri ale medicinei.

Majoritatea moleculelor utili­zate astăzi au fost descoperite din întâmplare, iar modul lor de acţiune a fost analizat abia ulterior. Acest mod de abordare, prin încercări, frecvent în medi­cină, nu împiedică buna cunoaş­tere a modului de acţiune, a eventualelor efecte secundare şi a limitelor de utilizare a medica­mentelor psihotrope.

O TEORIE BIOLOGICĂ

Se presupune că un mare număr de tulburări mintale ar avea o cauză biologică, ceea ce explică şi justifică utilizarea medicamen­telor pentru a…

Care sunt fructele si legumele care te mentin vesnic tanara

Publicat pe 03 iul. 2013 at 5:00am

Fructe si legume intinerire – Corpul uman are nevoie de antioxidanti in fiecare zi. Rolul acestora in dieta este esential. Antioxidantii previn aparitia ridurilor si mentin sanatatea pielii, dar previn si aparitia celulelor canceroase.

Fructe si legume pentru intinerire

Iata care sunt principalele fructele si legumele care te intineresc:

Rosiile

Rosiile contin licopen, un antioxidant care poate combate radicalii liberi, fiind dovedit ca licopenul are capacitatea de a te proteja impotriva unor forme de cancer, inclusiv cancerul pulmonar. Acesta se gaseste in rosii si in pasta de rosii,…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,