Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 11, 2015

Slabire cu Hoodia gordonii

Publicat pe 11 sept. 2015 at 1:03am

Una dintre plantele care se foloseste pentru a pierde in greutate se numeste „Hoodia gordonii” si este originara din zone de semidesert din Africa de Sud, Botswana, Namibia si Angola. Aceasta planta este populara in Africa deoarece a fost facuta cunoscuta de populatia bosimanilor San din Africa de Sud, care o consuma de milenii incoace pentru a-si diminua foamea si setea in timpul lungilor expeditii de vanatoare in desert.

Un jurnalist din SUA, Tom Mangold, corespondent al BBC News, dupa ce a mancat Hoodia Gordonii in desertul Kalahari, a relatat ca dupa ce…

Efectele excesului de estrogen asupra organismului

Publicat pe 11 sept. 2015 at 1:01am

In fiecare zi, oamenii iau contact cu multe elemente chimice, printre care se afla si surse de estrogeni chimici, care ii influenteaza. In cazul in care aveti un exces de estrogen este indicat sa mergeti in vizita la un medic care va va recomanda cateva teste specifice.

Daca rezultatele testelor sugereaza un exces de estrogen, este bine sa va ganditi serios la modificarea stilului de viata si a dietei voastre.

Un nivel mare de estrogen va poate cauza o pofta de dulce, dureri de cap, retentie de apa, stari de indispozitie, oboseala, migrene, depresie, insomnie, diminuarea…