Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 11, 2015

Top trucuri pentru a nu lua in greutate

Publicat pe 11 iun. 2015 at 1:03am

Multe dintre obiceiurile noastre zilnice au o influenta destul de mare asupra dietei noastre si mai ales asupra greutatii corporale. Exista cercetari care arata ca cel putin 50 astfel de obiceiuri cotidiene influenteaza greutatea si ne fac sa devenim supraponderali sau supli.

Iata care sunt cele mai proaste si comune astfel de obiceiuri care cauzeaza ingrasarea…

Nu puneti platouri sau vase pe masa

De exemplu, oamenii de stiinta sustin ca in clipa cand oamenii isi pun mancare in farfurie in bucatarie, direct din vasul in care a fost preparata mancarea, acestia…

Infectiile urechii – tratament

Publicat pe 11 iun. 2015 at 1:01am

Durerile de urechi sunt unele dintre cele mai neplacute dureri, iar infectiile acestui organ cauzate de umezeala excesiva in canalul urechii sunt de obicei denumite „urechea inotatorului”. Medicul Susan Eicher, de la Universitatea Rice din SUA spune ca urechea inotatorului poate sa apara in mod des la inotatori si scafandri, insa se poate manifesta si la cei care fac dus zi de zi.

Potrivit Care2.com, urechea inotatorului inseamna de fapt o infectie numita otita externa. Expertii spun ca exista picaturi pentru urechi care pot fi folosite pentru a preveni otita externa. Acestea…