Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 12, 2015

Cea mai buna dieta in perioada examenelor

Publicat pe 12 iun. 2015 at 1:03am

Pentru tinerii studenti urmeaza perioada examenelor, asa ca este foarte important cum se hranesc, cu ce fel de alimente si cum se odihnesc.In cazul in care vei manca alimentele care trebuie, vei putea stimula creierul astfel incat sa obtii notele pe care ti le doresti.

Nutritia corespunzatoare si somnul suficient reprezinta cei mai importanti factori care favorizeaza acumularea de energie necesara procesului de studiu.

Expertii sustin ca tensiunea nervoasa se amplifica atunci cand se lucreaza dupa doar trei ore de somn, cand alimentele cu mult zahar, grasime si sare inseamna principala sursa de alimentatie.

Cum poti evita problemele cardiovasculare

Publicat pe 12 iun. 2015 at 1:01am

Organizatia Mondiala a Sanatatii arata faptul ca peste 17 milioane de oameni isi pierd viata in fiecare an ca urmare a afectiunilor cardiovasculare. Expertii OMS arata ca in anul 2030 numarul deceselor din aceasta cauza va fi de peste 23 de milioane.

Medicii atrag atentia ca o simpla schimbare a stilului de viata si a obiceiurilor alimentare iti pot asigura vitalitatea de care ai nevoie. Daca vei lasa, de pilda, sa iti scape de sub control ostilitatea si depresia si esti tot mai nervos, mai stresat, solicita cat mai rapid sfatul medicului. Potrivit Health24.com, acesti factori vor contribui din plin la slabirea inimii, iar daca vei ajunge sa te interiorizezi…