Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 11, 2015

Calciul intr-o dieta de slabire

Publicat pe 11 ian. 2015 at 1:03am

Daca doresti sa slabesti si sa micsorezi cantitatea de grasime din corpul tau, afla ca multe studii au aratat ca mentinerea unei diete bogate in calciu ar trebui sa fie o prioritate.

In acest articol vom discuta despre rolul calciului in dieta de slabit, de ce este important ca oamenii ce doresc sa slabeasca sanatos sa il consume, ce alimente sunt cele mai bune surse de calciu si cateva sfaturi pentru cresterea aportului zilnic de calciu.

Beneficiile calciului

Cei mai multi nutritionisti sunt de parere ca pentru a…

Stiai ca dantura influenteaza memoria?

Publicat pe 11 ian. 2015 at 1:01am

Mai multe studii efectuate in Europa arata ca cei care si-au pierdut dintii obtin rezultate mai slabe la testele de memorie.

O cercetare publicata in Jurnalul European de Stiinte Orale arata faptul ca impulsurile senzoriale create de miscarea maxilarului se afla in stransa legatura cu regiunea cerebrala care este raspunzatoare pentru formarea si de restabilirea amintirilor, spun oamenii de stiinta.

Potrivit savantilor, la cei care exista dinti cazuti se produc mai putine semnale care ajung in aceasta regiune cerebrala, denumita hipocampus. Expertii spun ca numarul dintilor unei persoane are o legatura unica cu…