Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 20, 2015

Dieta in functie de zodie

Publicat pe 20 ian. 2015 at 1:03am

Daca esti adepta horoscopului, atunci cu siguranta esti de parere ca astrele iti pot influenta metaboslimul. Citeste ce dieta iti este recomandata in functie de zodia ta si ce recomandari alimentare are fiecare zodie in parte.

Daca iti doresti sa slabesti dar nu sti ce dieta sa alegi, te poti lasa pe mana astrelor. Hai sa vedem ce spun ele…

Dieta in functie de zodie – Berbec

In general persoanele din zodia berbec pun mare accent pe imaginea lor deoarece acestia inspira siguranta, autoritate si incredere. Astfel datorita ritmului de viata rapid acestia nu…

Cauzele aparitiei hiperpigmentarii pielii

Publicat pe 20 ian. 2015 at 1:01am

Hiperpigmentarea este asociata cu arsurile solare, insa si cu anumite inflamatii, schimbari hormonale, afectiuni sau medicamente. Trebuie spus ca melanina reprezinta un pigment al pielii, o substanta care da culoarea pielii.

De exemplu, persoanele care au pielea de culoare mai inchisa au mai multa melanina decat cei cu pielea deschisa. Melanina poate sa asigure corpului o protectie solara naturala, protejand pielea de ultraviolete.

Expunerea solara

Potrivit expertilor, nu este lejer sa gasim cauza specifica tuturor tipurilor de hiperpigmentare, insa exista o serie de factori care ar putea fi suspectati. Una dintre aceste cauze este reprezentata de expunerea…