Tratament naturist pentru diabet – Retete din samburiUn comentariu

Publicat in:


Adjuvant preţios în caz de diabet

Se ştie că bolnavii de diabet trebuie să facă faţă multor restricţii alimentare, să ducă un regim de viaţă mai sănătos decat al altor oameni. Fiind suferind de această boală încă din 1987, m-am confruntat de multe ori cu probleme serioase, o dată fiind chiar la un pas de comă diabetică.

De atunci am întotdeauna grijă să respect cu sfinţenie recomandările medicului, să-mi iau cu sfinţenie tratamentul corespunzător. In plus, de ani buni am descoperit, citind prin diverse reviste si site-uri, inclusiv cel realizat cu talent, dăruire şi pricepere, de redactorii dvs., sau uitandu-mă la televizor, la emisiuni de medicină alternativă, puterea extraordinară a leacurilor populare.

Unul dintre remediile pe care aş dori să-l recomand cu căldură bolnavilor de diabet este fiertura din samburi de dovleac. Aceasta reprezintă un excelent adjuvant la care eu apelez în fiecare an.

Fac cure de două-trei săptămani, urmate de alte două săptămani de pauză. Nu este dăunător, dimpotrivă, pe langă că reduce nivelul glicemiei din sange este şi un excelent tonifiant al întregului organism.

lată cum se prepară:
Se curăţă de coajă şi se toacă mărunt 30 g seminţe de dovleac.

Se pun să fiarbă într-o jumătate de litru de apă, pe aragaz, la foc domol, nu mai mult de zece minute.

Apoi se lasă să se răcească şi se strecoară. în fiecare dimineaţă beţi pe stomacul gol cate o ceaşcă din acest preparat şi seara tot o ceaşcă, înainte cu cel mult o oră de culcare.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratament naturist pentru diabet – Retete din samburi

Un comentariu

  1. multă ceapă crudă, pentru scăderea glicemiei

Lasă un răspuns