Dieta Rina – Principii nutritive0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, cina, dieta Rina, fructe, legume, nutritie, pranz, principii, reguli

Dieta de slabit Rina se bazeaza pe niste principii alimentare specifice dietelor disociate si ca sa aiba rezultatele scontate trebuie sa fie urmata cel putin 90 de zile. Portalul Health24.com scrie ca multe persoane lauda aceasta cura de slabit, deoarece ar avea rezultate fata de alte diete.

Potrivit specialistilor in nutritie, meniul este alcatuit pe criterii simple, care tin de cat de la-ndemana sunt produsele si cat de mult reusesc sa arda calorii in timp ce asigura corpului nutrimenti. Trebuie spus ca aceasta dieta disociata de 90 de zile a fost gandita de un expert din SUA specializat in medicina sportiva.

Dieta Rina - principii

Dieta Rina – principii

Aceasta dieta este gandita pentru a furniza energie sportivilor si pentru a putea topi grasimile. In cazul in care te apuci sa tii aceasta dieta, expertii anunta ca nu vei avea probleme de sanatate, fata de ceea ce se intampla cand urmezi diete-minune care promit sa te slabeasca in cateva zile tot atatea kilograme.

Deoarece actioneaza in circa trei luni de zile, aceasta cura de slabire actioneaza lent, dar in siguranta. Functie de care este greutatea voastra, dar si de faptul ca sunteti femeie sau barbat, de metabolism in circa 3 luni veti putea da jos in jur de 20 de kilograme, cifra care variaza totusi la persoanele mai solide cu greutate mai mare.

Dieta Rina iti modifica metabolismul!

Aceasta cura de slabire mai poate sa iti aduca si un alt beneficiu si anume iti regleaza bine tensiunea arteriala. Cel mai important efect pozitiv pe care il are aceasta dieta este dat de modificarea metabolismului, care va avea parte de arderi mai accelerate. Potrivit datelor publicate de Health24.com, in cadrul acestei diete o regula de baza este data de disociere, respectiv va trebui sa mananci cate o categorie de alimente pe rand.

In plus, trebuie sa tii cont ca meniul tau va trebui respectat in fiecare zi, fara sa il combini. Va fi necesar ca la micul dejun sa ai parte de proteine, apoi sa mananci alimente cu amidon, in a treia zi vei manca carbohidrati si in a patra, fructe, iar mai apoi vei relua acest meniu.

In fiecare luna trebuie sa tii un fel de post negru cu apa, fara sa mananci nimic, ci numai sa bei apa, ceai si cafea neagra. In aceasta zi trebuie sa renunti la una din zilele cu amidon si carbohidrati.

Pentru micul dejun, acesta va trebui sa contina in toate cele 90 de zile un fruct si suc proaspat de fructe. Pentru prima zi, in cadrul mesei de pranz, poti sa ai 200 de grame de carne fiarta sau fripta, peste, oua, branza si un pic de paine sau supa, din cand in cand.

La masa de seara, vei avea acelasi meniu, doar ca scoti supa si painea din meniu. Pentru cea de-a doua zi, va trebui sa mananci legume fierte sau inabusite, orez, rosii gatite. De asemenea, poti adauga si o salata cu o felie de paine. Trebuie sa tii cont de faptul ca masa de seara este similara cu pranzul, numai ca portiile sunt mai mici.

In cea de-a treia zi poti consuma paste, pizza, cu garnitura de legume si sos de rosii. Pentru cina, va fi bine sa te orientezi catre cateva felii subtiri de paine sau o prajitura sau sa mananci inghetata, vreo trei cupe si trei bucatele de ciocolata neagra. In cea de-a 4-a zi vei manca multe fructe, insa va trebui sa faci asta la fiecare 2 ore, iar odata cu trecerea timpului rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Rina – Principii nutritive

Lasă un răspuns