Cum iti dai seama daca ai nevoie de blefaroplastie0 Comments

Publicat in:
Etichete: blefaroplastia, blefaroplastie, blefaroplastie inferioara, blefaroplastie superioara, clinica, cost, ochi, pret, Tratament, zone medical, zone medical estet

Pleoape cazute? Ochi ce par mereu tristi sau obositi? Pungi sau umflaturi la nivelul pleoapelor superioare sau inferioare?

Se spune ca „ochii arata varsta sufletului”. Din pacate, natura este nedreapta cu unele dintre noi; ochii nu ne reflecta intotdeauna varsta corecta a sufletului, si nici varsta biologica reala. Caracteristicile mostenite sau schimbarile naturale care survin odata cu inaintarea in varsta creeaza adesea un dezechilibru, facandu-ne sa parem mereu obosite, triste sau suparate.

Blefaroplastie

Blefaroplastie

Blefaroplastia este o interventie estetica ce ajuta semnificativ la corectarea acestui dezechilibru. Cum? Prin indepartarea grasimii acumulate deasupra pleoapei superioare sau dedesubtul celei inferioare ori prin eliminarea pielii cazute.

Imbatranirea si pleoapele cazute

Pielea ridata si lasata este o consecinta inevitabila a trecerii anilor si este primul semn care ne tradeaza varsta. La fel ca orice parte a corpului, si zona ochilor are de suferit din cauza imbatranirii. Pleoapele se lasa si apar ridurile fine.

Pe masura ce inaintam in varsta, productia de elastina si colagen incetineste. Elasticitatea este capacitatea pielii tale de a reveni la loc dupa intindere. De exemplu, daca iti ciupesti obrajii, pielea revine la pozitia sa normala, nu?
Aceasta este elasticitatea, iar imbatranirea te poate priva de ea.

Acum, combina aceasta pierdere de elasticitate cu forta gravitationala care trage in jos pielea. Rezultatele? Excesul de piele incepe sa se adune atat pe pleoapele superioare, cat si sub cele inferioare. Atunci cand excesul de piele se aduna pe pleoapele superioare, acest lucru poate forma un strat suplimentar sau o pliere a pielii. De-a lungul timpului, poate deveni suficient de mare pentru a atarna peste gene. Daca se intampla acest lucru, vederea este obstructionata.

Daca excesul de piele se aduna sub pleoapa inferioara, s-ar putea sa te trezesti cu mai multe riduri. O pleoapa inferioara „cazuta” poate crea, de asemenea, umflaturi nedorite.

Blefaroplastia corecteaza pleoapele cazute si te face sa pari mult mai tanara si plina de viata.

Chiar si tinerii pot avea nevoie de blefaroplastie

Multe femei sunt deranjate de umflaturile permanente la pleoapa superioara si inferioara. Ochii „pufosi” ne pot face sa parem tot timpul obosite, nedormite sau chiar planse. Ceea ce nu este bine atunci cand vrem sa facem o impresie excelenta la o intalnire romantica, la un interviu de angajare sau la sedintele cu clientii companiei. Prin blefaroplastie, aspectul ochilor va fi in armonie cu restul fetei. Si privirea va fi „fresh”, odihnita.

Blefaroplastia te face sa arati mai tanara si mai atractiva!

O asemenea interventie imbunatateste semnificativ imaginea de sine.

Chiar si perceptia celor din jur se schimba, dupa cum arata si un studiu, in cadrul caruia 400 de persoane au evaluat fotografiile inainte si dupa a 10 paciente de sex feminin. Participantilor li s-au prezentat in mod aleatoriu imagini ale fiecarei paciente, inainte si dupa blefarosplastie, si li s-a cerut sa evalueze varsta perceputa, atractivitatea, sanatatea si nivelul de energie. Participantii au avut o evaluare semnificativ imbunatatita pentru pacientele care au beneficiat de aceasta interventie estetica. Pacientele pareau mai tinere, mai atractive, mai sanatoase si mai pline de viata.

„Chirurgia estetica a pleoapelor este una din cele mai spectaculoase interventii chirurgicale din punct de vedere al rezultatului estetic. Intereseaza ambele sexe, are un rezultat stabil pentru mult timp, cu cicatrici invizibile in marea
majoritate a cazurilor”
, spune Dr.Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica la Clinica Zone Medical ESTET.

Cat Costa?

Orientativ, la Clinica Zone Medical ESTET se practica urmatoarele tarife: blefaroplastie superioara – 950 Euro; pret blefaroplastie inferioara – de la 950 pana la 1200 Euro.

Cel mai bine ar fi sa te programezi la un consult de specialitate pentru a primi un pret personalizat. O consultatie la Clinica Zone Medical ESTET costa doar 200 de lei.

Ochii contribuie major la frumusetea generala a chipului nostru, fiind primul lucru pe care il observa ceilalti atunci cand interactioneaza cu noi, fata in fata. Blefaroplastia te poate ajuta sa arati mai tanara, mai fericita si mai odihnita.

Material realizat cu sprijinul Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica, doctor in medicina, in cadrul Clinicii Zone Medical Estet.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum iti dai seama daca ai nevoie de blefaroplastie

Lasă un răspuns