Cura de slabire bazata pe morcoviUn comentariu

Publicat in:
Etichete: cina, cura de slabit, cure de slabit, dieta, diete, diete de slabire, mic dejun, morcov, morcovi, pranz

Una dintre dietele cu rezultate foarte bune in pierderea kilogramelor in plus este dieta bazata pe morcovi sau dieta cu morcovi.

Ce contine morcovul?

Morcovul este o leguma care contine multe fibre si pune la dispozitie 27 de calorii pe 100 de grame.

Dieta cu morcovi

Dieta cu morcovi

Prima etapa a curei de slabit cu morcovi

Aceasta cura de slabit se tine cu meniuri de 1300 de calorii pentru prima luna, proteine in proportie de 16%, grasimi (26%), dar si glucide – 55%. Puteti sa scapati de circa 3 kilograme in cadrul acestei etape, sustin nutritionistii.

Cura de slabit cu morcovi – Etapa II

In a doua etapa a curei puteti manca pana la 1600 de calorii, impartite in 17% proteine, 27% grasimi si 56% glucide.

In prima zi a saptamanii va trebui sa aveti la micul dejun o cana de lapte, iar la gustare circa 200 ml suc de morcov. In cazul pranzului trebuie sa mancati spaghete cu ton, cu 150 g de morcov crud, ulei de masline si sucul de la o lamaie. Pentru desert se recomanda sa mancati doua fructe de kiwi.

La cina puteti servi cartofi si crochete de morcov.

In cea de-a doua zi a saptamanii veti manca un iaurt la micul dejun si veti bea o ceasca de cafea. La pranz veti avea paste fierte cu lingura de ulei,1 morcov, 2 kiwi, dar si 150 de grame de morcovi cruzi. Pentru masa de seara se recomanda morcovi fierti, cu 100 de grame de piept de pui sotat cu bere.

Miercuri veti manca un iaurt dimineata si o ceasca de cafea la gustare. La pranz veti avea parte de 50 de grame de carne cu ceapa, rosii si morcovi, iar ca gustare 200 ml lapte degresat si 200 de grame de mere. Pentru cina se recomanda o crema de morcovi si calamar cu vin alb.

In a patra zi a saptamanii veti bea la micul dejun un cappuccino cu lapte degresat, iar la gustare veti avea o ceasca de ceai. Pranzul va consta intr-o portie de orez cu ciuperci si circa 200 de grame de morcovi proaspeti. Pentru cina este bine sa consumati 100 de grame de branza,cu o salata de cartofi si de morcovi si 150 de grame de banane.

Ce se va manca in weekend?

In a 5-a zi a saptamanii, vineri, veti manca la micul dejun un mar, la pranz 200 ml suc de morcovi si paste cu dovlecei,130 de grame de pastrav si morcovi marinati. La cina veti avea morcovi fierti cu vinete, dar si legume.

Pentru ziua de sambata, veti manca dimineata un cocktail de fructe si iaurt, iar la gustarea de la ora zece veti bea o ceasca de ceai de marar. Pentru pranz se recomanda paste cu branza, rosii crude si salata si morcovi, iar la cina morcovi fierti cu piure de cartofi piure, aproape 100 de grame de file de curcan. In cazul desertului veti manca circa 200 de grame de capsuni.

In ultima zi a saptamanii veti avea parte la micul dejun de un iaurt cu fructe, iar la ora zece de o cafea. Pentru pranz: orez cu plante, 100 de grame de morcovi si iepure la gratar. Ca gustare veti manca 200 de grame de mere, iar la cina se va servi 60 de grame de sunca, 150 de grame de morcovi cu ceapa si patrunjel si doua de fructe kiwi.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cura de slabire bazata pe morcovi

Un comentariu

  1. iolanda

    o porcarie…calamar, iepure…icre negre si homar cand mai mancam???

Lasă un răspuns